(S) Ryzen 5600x b550m DS3H 2x16gb 3800 cl18 itd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
"Ciężarowcy" to robią często dziwne akcje. Wyprzedzanie jednej ciężarówki przez drugą, przy 90 km/h (jedna jedzie 89, a druga 91) to klasyka gatunku. ... niedawno się dowiedziałem, że max mogą jechać w PL jedynie 80 km/h -
Przez Stjepan · Opublikowano
No i mam całą dyskografię Kampfar do słuchania na CD. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Sędzia oddał do SN a tam wiadomo kto siedzi. Teraz SN musi się zapoznać i podjąć decyzję gdzie to przekazać a później w następnym sądzie, następny sędzia będzie musiał zapoznać się ze sprawą. W tym tempie to przed wyborami parlamentarnymi w 2027 może coś ruszy. -
Przez dannykay · Opublikowano
Też nie ma co przesadzać. W niedzielę mnie jakiś pojeb z ciężarówki wymigał, bo w śnieżyce, na drodze na której nie było widać gdzie jest jezdnia i ciągle nawiewało śnieg z pól, jechałem 60-70. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Camis TL;DR: W PL nie ma jednej „ustawowej” normy na *dom pasywny* — najczęściej chodzi o standard Passive House (PHI) albo historyczne NF15 (NFOŚiGW). Dla 80 m² kluczowy próg pasywności to ≤ 15 kWh/(m²·rok) energii *użytkowej* na ogrzewanie, czyli ≤ 1200 kWh/rok ciepła. To nie jest „optymizm” tylko definicja; „optymizm” zaczyna się, gdy ktoś myli *ciepło użytkowe* z *prądem w liczniku* albo wrzuca w to jeszcze CWU i AGD. gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi