Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym kupić chłodzenie procesora (Ryzen 9800X3D) i komplet wentylatorów do obudowy Lian Li O11 Vision Chrome: https://lian-li.com/product/o11-vision

W obudowie będzie najprawdopodobniej płyta główna X870 AORUS (Elite lub Pro), więc chciałbym, żeby chłodzenie i wentyle też były albo ze stajni AORUS, albo (preferowane) Lian Li. Zależy mi też na ekranie w AIO pokazującym temperaturę CPU (i opcjonalnie GPU).

Co powinienem wybrać, żeby wszystko do siebie pasowało stylistycznie (te same wentyle w AIO i w obudowie, to samo podświetlenie, itp.). W Lian Li podobają mi się wentylatory SL-INF (z podświetlonymi ramkami).

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może źle się wyraziłem (dlatego nie ma praktycznie żadnych odpowiedzi). Nie chodzi mi o to, jakie chłodzenie (inne niż Lian Li) mam wybrać, tylko jak skompletować zestaw Lian Li, żeby wszystko było "z jednej parafii" i wyglądało tak samo - takie same łopatki, to samo podświetlenie, te same ramki czy paski ARGB. Lian Li ma kilka rodzajów wentylatorów, w których się trochę gubię. Na przykład, czy można mieć jednocześnie wersję SL-INF i z ekranem LCD? Czy AIO Galahad 360 ma wentylatory SL-INF, czy LCD (a może jedne i drugie jednocześnie)?

Do zagospodarowania w obudowie O11 Vision Chrome mam w sumie: 3x120 mm bok, 3x120/140 mm dół i 1/2 x 120 mm tył.