PNY RTX 4080 SUPER VERTO rozkręcenie i wymiana pasty na PTM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Koledzy, jak nędzna perspektywa GPU wygląda na dzień dzisiejszy? Bo jeżeli dobrze rozumiem to: - RTX 5xxx SUPER nie ma i może nie być, a jak będą to niewiadomo kiedy i pewnie drogo - RTX 6xxx Rubin najwcześniej końcówka 2027/początek 2028 - AMD nie planuje wjechać na białym koniu i terminowo pewnie będzie podobnie z next-gen, a do obecnej generacji nic nie dojdzie - plotki o RX 9080/9080XT/9090/9090XT obalone - ceny rosną w górę, spadnie też dostępność ze względu na sraczkę pamięciową, która już rzutuje na VRAM GPU Am I correct? @ITHardwareGPT Arnoldzie, zrób proszę analizę tego co napisałem i czy mam rację bazując na informacjach dostępnych w internecie ze sprawdzonych źródeł. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
czyli rozumiem ze jak ustawie np 90c to na dwóch rdzeniach dopiero powyżej tej temperatury będzie obniżać mnożnik o 1 z 56 na 55? -
Przez trepek · Opublikowano
Ja mam, świetna rzecz. Patrzysz tylko przed siebie i masz przed oczami wszystkie najpotrzebniejsze informacje. Totalnie odcina od potrzeby odwracania wzroku od drogi. Jak cos w samochodzie pika a nie pojawia sie na headupie to znak, ze nie ma sensu sie tym przejmowac -
Przez Fatality · Opublikowano
https://wccftech.com/nvidia-prioritizes-rtx-5060-gpus-over-rest-of-lineup-rtx-5090s-selling-above-3500-usd/ -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@MarvfSorry, ale jednak DLSS 4.5 M Quality, i Path Tracing przy 3440x1440 daje jednak lepsza jakosc obrazu, anizeli DLSS 4.0 Q + ray renos. Powiedziałbym nawet porównywalna z DLAA 4.0. Brak ghostingu za jadacym samochodem itp jest jednak lepszy. Chociaz nie perfekcyjny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi