Dysk nvme 2tb 500 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Mam złe wieści, odebrałem swój dysk i jest w czarnym pudełku z brandem WD i tylko takim - no, chyba że SanDisk nie zmienił kartoników ani nalepek -
Przez Dominix · Opublikowano
Najglosniesi tutaj sa ci co marudza ze gra jest za latwa, wiec raczej przychodza oni z tej bardziej wymagajacej. To jest 11 Sezon, nie 1 za 5 sezonow bedzie ta sama gadka i 10 sezonow dalej dokladnie ta sama narracja, bo szybko, bo latwo bo afk bo cos tam To jest inny target, nie jest dla wszystkich, masz fun, swietnie, nie, masz tyle innych opcji. D4 nie bedzie jak D2 czy Poe, skoro po 11 sezonach nie jest to bedzie po 20? -
Przez Keleris · Opublikowano
Również myślałem żeby przeskoczyć na am5 dla lepszego samopoczucia, nie śpieszyło mi się więc się spóźniłem i pamięci odleciały, 5800x3d również chodził mi po głowie ale to jest kompletnie nie opłacalne już lepiej sprzedać am4 i przeskoczyć na intela s1700 żeby po taniości zrobić poprawę wydajności zostając na DDR4. -
Przez lukadd · Opublikowano
@Wuadator Robiłem wszystko co należy wstępnie wykonać w takiej sytuacji, reset biosu, wyciąganie baterii wraz z tym, flashback biosu na inny, przełożenie kości ram etc. Nic nie pomaga. Reszta będzie sprawdzana jak włożę nowe cpu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi