Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, skypan napisał(a):

Ja to mam nadzieję, że będzie normalna przeglądarka i serwery a nie jakiś tam tryb HC :E

BC2 czy BF3 grałem tylko na HC, inaczej to nie ma sensu jak musisz pół magazynka albo i cały wywalić w gościa. Ba, nawet strzelając z czołgu potrafił przeżyć bo nie było direct hita. Tryb dla dzieci jak dla mnie :E 

Oczywiście przeglądarka i serwery to must have... 

Opublikowano

Ja bym chetnie battleloga widzial znowu. Jakie to bylo fajne, przegladasz sobie z przegladarki serwery, widzisz czy te na ktorych grasz ma ludzi i wbijasz i grasz. Wszstkie statystki dostepne bez potrzeby odpalania gry.

Ja wV jak gram to tylko normal bo na hc nie ma serwerow, to z takiego STG44 na magazynku to z 3-4 kolesi mozna ubic bez problemu, tam ttk jest calkiem fajny, jedynie brakuje mi ze strzal w klate ze snajperki na blisko nie zabija jak chce sie grac agresywnie zwiadem.

Opublikowano

Dlatego marzy mi się powrót do BF3/4... Nawet BF1 był spoko tylko niech będą normalne serwery. 

Od 2042 się odbiłem po jednym sezonie, nie dla mnie taki typ rozgrywki. 

A w ogóle to BF2 był kozacki, ehhhh sentyment mocny mam :E 

• Upvote 1
Opublikowano

Na plus: setting, powrót klas, destrukcja otoczenia, grafika, zaangażowanie społeczności.

Na minus: EA

Jak już robią kampanię, to mogliby w końcu wykorzystać główny atut BFa czyli duże otwarte mapy. Zawsze były mocno korytarzowe, co nie znaczy, że złe Bad Company było świetne!

Opublikowano

Ja juz znam wszystkie sztuczki EA. Jak padaja slowa, ze to ma byc "najwiekszy" battlefield to mam obawy. Na plus, kilka osob ze starego skladu wrocilo do studia, no ale zobaczymy, mamy bajkowe cod i fortnite i mil simy pokroju squad, wypadaloby cos pomiedzy zrobic. 

Opublikowano

Moim zdaniem to ze to robi tak duży zespol, że znowu wstrzymali inne projekty pokazuje ze ten BF jest w opłakanym stanie i zapewne bez konkretnej wizji.

A teraz jeszcze proszę o pomoc użytkowników.

Wszytko to się układa w niezłą kupę.

Opublikowano

Ja nie wiem czego oni nie rozumieja, ludzie chca czegos jak BC2/BF3/BF4 w nowej odslownie. Bez DEI, bez udziwnien, z normalnymi klasami czyli podstawa BF.

COD wychodzi co roku chyba, w 95% to ta sama gra, ludzie w nia tluka do oporu, zarabia krocie. A BF sie miota  tak jakby nie wiedzial czym chce byc, a tekst "powrot do korzeni" dziala na mnie jak plachta na byka. 

• Like 2
Opublikowano

I najlepsze jest to, EA juz wie ze to ma wyjsc w ciagu roku, na filmiku mowia ze beda testowac bla bla az bedzie gotowe :D

gowno prawda, testowane bedzie do momentu jak EA powie, a jak bedzie trzeba wydac a dalej bedzie w oplakanym stanie to i tak to wyjdzie, a nie wtedy kiedy "bedzie gotowe"

Oczywiscie ze bym chcial zeby to byl dobry bf, cos na miare 3 ale to malo realne. Wiec nastawiam sie na cos jak 2042 tylko w innych czasach. Wole sie pozytywnie zaskoczyc niz ponownie rozczarowac :D

Opublikowano

Aj pamiętam jak się zagrywałem w BC2 a potem BF3. Super gierki. Niedawno grałem w tego najnowszego i troche pograłem ale no nie siadł aż tak niestety, chociaż muszę przyznać, że w cholere lepszy od cod mw3.

Liczę na tego nowego bfa bo obecnie trochę mały wybór w strzelankach.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja jestem z tych, co wolą kiepskiego BFa od dobrego CODa. Nawet w kiepskim 2042 mam natłuczone prawie 930h, więc w sumie cokolwiek by nie wyszło to pewnie kupię i tak. Chyba, że na testach wyjdzie totalna padaka. Sorry, nie bijcie.

Nie mniej, jest to ostatnia szansa, by uratować markę. Fakt, że zaprosili community, moim zdaniem, rokuje na to, że społeczności uda się mieć jakiś wpływ na rozwój gry. BF4 postawiło to na nogi, bo mało kto pamięta, że po świetnym BF3 to pierwsze wrażenia z czwórki wcale tak dobre nie były. I nie mówię tu o fatalnym stanie technicznym.

Patrząc trochę szerzej, to przez ostatnie dwa lata branża miała tyle flopów, że miejmy nadzieję, spostrzegli, że graczy warto jednak posłuchać.

Najważniejszym momentem będą jednak pierwsze testy społecznościowe. Zobaczymy z czym w ogóle wyjdą do graczy i jaka jest koncepcja całej gry.

• Upvote 1
  • 4 tygodnie później...