WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Tylko nie kupuj najtańszego Chińczyka, bo nie wcisniesz później węży ma króćce wychodzące z nagrzewnicy.
U mnie dziś po przejechaniu kilku km zaczęła śmigać kontrolka świec zarowych. Błąd P242a. Jutro sprawdzę wtyczkę, wiązkę, ale pewnie i tak trzeba będzie wymienić czujnik temp spalin. Na szczęście to ten, który jest przy katalizator ę, także dostęp od góry.
Tutaj nie ma nad czym dyskutować nie jesteś w stanie zmienić na którym wyjścia dana karta odpala pod biosem.
Złóż 10 różnych platform i nic się zmieni.
Dzięki za pomoc. Jak jutro wrócę do domu to sprawdzę czy działa.
Ale mam też pytanie dotyczące zmniejszenia poboru mocy przez kartę; czy ma ktoś gotowe nastawy na to aby ta karta brała poniżej 200W ? Wydajność jest najmniej ważna, upgrade i tak będzie znaczący z 1050ti
Tak, dysk Lexar NM790 to dobra seria. KC3000 od Kingstona też byłby spoko. Mam w obiegu kilka takich - bardzo szybkie skurczybyki.
Przemyśl jeszcze kwestię GPU. Wygląda na to, że po aktualnych zawirowaniach przez nVidię segment średni GPU wystrzeli w kosmos pod kątem cenowym.
Nie zapowiada się, by w tym roku cokolwiek świeżego miało wyjść więc kupując GPU za rok wybór będziesz miał ten sam, tylko mniejszy i prawdopodobnie wyraźnie droższy.
Jak 5070Ti wylecą z rynku to zwkłe 5070 mogą wyraźnie ponad 3k wystartować, a żeby 5080 miał zejść do normalnej ceny to raczej nie wróżę Pośrodku jest 9070XT, który też ostatnio trochę podrożał - no ale to już kwestia wyboru AMD vs nV.
Jak budżet zostaje z tych pierwotnych założeń to powaznie bym przemyślał.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź