caleb59 1 635 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca U mnie po tych errorach w końcu wyskoczyło, że kod został zrealizowany ale nie miałem potwierdzenia ładnego jak u @Kadajo więc pozostaje liczyć, że pomiędzy tymi errorami klucz jednak przeszedł.
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Coś ikona nie ta Chyba ze ty, żeś preordera zrobil
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Coś ikona nie ta Chyba ze ty, żeś preordera zrobil
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Czytam czata na streamie kromki i wiele osób aktywowało kod, ale gry w bibliotece nie ma więc pewnie się pojawi bliżej bety. @dawidoxx wariacie, przyznaj się lepiej
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ja już widzę jak ta beta będzie działać jak tu klucz ledwo co się dało zrealizować a gdzie serwery do gry
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Kromka mówi ze graja chyba na RTX'ach 5070 w 1440p Jeszcze raz wymagania: Dla porównania takie wymagania miał 2042
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 16 minut temu, caleb59 napisał(a): U mnie po tych errorach w końcu wyskoczyło, że kod został zrealizowany ale nie miałem potwierdzenia ładnego jak u @Kadajo więc pozostaje liczyć, że pomiędzy tymi errorami klucz jednak przeszedł. Tobie twórcy nie dają, ponieważ wiedzą że jesteś error hunterem, do tego jak będzie wujowo działać to ich wszystkich zakopiesz i wapnem przyspiesz 😛 1
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Kromka mówi ze graja chyba na RTX'ach 5070 w 1440p Jeszcze raz wymagania: Dla porównania takie wymagania miał 2042 Ile tam ma fps? Nie oglądam akurat gościa
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Otrzymasz również powiadomienie, by włączyć opcję bezpiecznego rozruchu (Secure Boot), jeśli jeszcze nie jest włączona. Jest ona wymagana do gry w otwartą betę
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): Ile tam ma fps? Nie oglądam akurat gościa Podobno mają capa na 165 1
VRman 2 642 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 3 godziny temu, Pawelek6 napisał(a): Większość map (a może nawet wszystkie) z tego trailera jest bardzo podobnych do tych, które były w BF 2, 3 i 4. Dosłownie scena po scenie można wymieniać. też mi się rzuciło w oczy, że chyba kilka scenek z intra BF2 wyciągnęli z szafy Edytowane 31 Lipca przez VRman
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Pokazywal ustawienia ale cholera juz nie pamietam. DLSS na pewno dostpeny.
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Teraz, Kadajo napisał(a): Podobno mają capa na 165 To zapierdala ładnie nawet na średnim konfigu
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Szkoda ze sie nie da stream cofnac jak na YT to by sie zaraz wszytko sprawdzilo.
zlotnik 54 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Kromka gra na 14700F, 64GB ramu i 5070 to CPU mocny, BF zawsze siedziały mocno na CPU obawiam się ze czeka mnie wymiana procka Pamiętam że w BF3 przyjemnie się grało dopiero na 4 rdzeniach a w BF1 dopiero na 8 wątkach
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, zlotnik napisał(a): to CPU mocny, BF zawsze siedziały mocno na CPU obawiam się ze czeka mnie wymiana procka Pamiętam że w BF3 przyjemnie się grało dopiero na 4 rdzeniach a w BF1 dopiero na 8 wątkach To zalezy jaki FPS chcesz osiągnąć. JA też się o proca obawiam
zlotnik 54 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Teraz, Kadajo napisał(a): To zalezy jaki FPS chcesz osiągnąć. JA też się o proca obawiam chciał bym żeby nie spadało poniżej 100fps
Reddzik 2 777 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Zainstaluje BF 2042 dla testu i pogram, bo nie pamiętam czy grałem na tym procku, ale to GPU dało kopa względem 3060ti, masakra dużo lepszy fps. No nic pogram, spodobało mi się, mimo, że nie jestem wielkim fanem i wojownikiem BF.
Kadajo 7 426 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ja pewnie o więcej jak 60 FPS będę mógł zapomnieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź