Phoenix. 4 714 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Nie naprawiaj tylko wywal grę, skasuj pliki z folderów pozostałości w tym z dokumentów i zainstaluj na nowo
Kadajo 7 409 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia No właśnie w tym problem. Czytam ze niektórzy tak zrobili i zadziałało, tylko po 4H dostali permbany... Nie mam siły do takich akcji... Nie mogę grac 2042 a V to nawet teraz już się boję włączyć... 1
Phoenix. 4 714 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia (edytowane) To jakieś bujdy, od wgrania gry na czysto nie ma żadnych banów … Tym bardziej że sprawdza sobie spójność. Więc nie wierz we wszystko co piszą jeśli jesteś czysty to nie ma powodów do obaw. Samego antyczita próbowałeś wgrać na nowo ? Edytowane 1 Sierpnia przez Phoenix.
Kadajo 7 409 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia REINSTALACJA GRY POMOGŁA, JUŻ NIE WYWALA. 2
caleb59 1 621 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Nic nie powiem w tym temacie bo nie mam BF 2042 na dysku, ostatni raz grałem 17 sierpnia 2024. Edytowane 2 Sierpnia przez caleb59
Phoenix. 4 714 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 7 godzin temu, Kadajo napisał(a): REINSTALACJA GRY POMOGŁA, JUŻ NIE WYWALA. To za 4h banik 🤣
cross 1 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia To dawajcie w BFa4 albo BF5 pogramy forumowo klanowo poki nie ma szóstki jeszcze na salonach. Co ?
skypan 1 752 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 9 godzin temu, Phoenix. napisał(a): To jakieś bujdy, od wgrania gry na czysto nie ma żadnych banów … Tym bardziej że sprawdza sobie spójność. Więc nie wierz we wszystko co piszą jeśli jesteś czysty to nie ma powodów do obaw. Antyczin już rozdawał bany za darmo. Za legalne programy jak to nazwali. Wystarczy mieć jakiś normalny program, który antyczit źle zinterpretuje i permik leci. Zostawiłem to sobie na pamiątkę.
Tomek_ITH 317 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Największe póki co narzekania są na praktyczny brak recoila broni. Oby to poprawili.
dawidoxx 974 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Podobno po założeniu niektórych dodatkow prawie kazda bron zachowuje sie jak w battleftoncie Edytowane 2 Sierpnia przez dawidoxx
VRman 2 635 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 10 godzin temu, Kadajo napisał(a): Umiesz czytać ? I nie Capable nie sugeruje Enabled. Nie wiem skąd to wymyśliłeś. Dlatego, że nie znam odpowiedzi na pytanie, które Ci zadałem wyżej: Cytat to jaki jest sens wrzucenia tego do wymagań, jeśli kompa ma mieć tylko taką opcję, ale może mieć ją wyłączoną? Jeśli nie po to, żeby z niej korzystać, to po co? Zakładam, że się to z czymś łączy, o czym nie wiem. Sprzęty bez opcji włączenia tego VBSu pewnie mają inną wspólną cechę. Ale jaką?
Kadajo 7 409 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia O to już musisz zapytać BF Studios Moja rozkmina ? Te opcje zapewne są domyślanie zawsze włączone więc tak napisali. Być może sami te funkcje aktywują przy zainstalowaniu BF6. No i dobrze kombinuje. Prosty temat. Funkcje VBS i HVCI można w pełni aktywować z poziomu systemu Windows – automatycznie i bez konieczności wchodzenia do BIOS/UEFI, pod warunkiem że sprzęt je wspiera (czyli masz włączoną wirtualizację i Secure Boot). No i już teraz wiesz czemu tak napisali.
skypan 1 752 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Oni te zabezpieczenia dodali już w BF42. Weszło to w którejś aktualizacji i musiałem pogrzebać w biosie. Więc jak komuś działa 42-ka to i pójdzie 6-ka.
Kadajo 7 409 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Dlatego TPM2 i Secure boot muszą być włączone. Ten problem najczęściej dotyka wszystkich później Widnowsa 11
CryptTM 404 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 35 minut temu, skypan napisał(a): Oni te zabezpieczenia dodali już w BF42. Weszło to w którejś aktualizacji i musiałem pogrzebać w biosie. Akurat te części opuściłem, ale taki BF3 i BF4 to ponad 500h w każdym Ale skoro będzie trzeba tu włączać TPMy i SB, to też odpuszczę. Nie będę instalował specjalnie tego gówna, zwanego Win11, żeby pograć w jedną grę. Poczekam, aż rozwiążą ten problem pod Linuxem 2
Phoenix. 4 714 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 3 godziny temu, skypan napisał(a): Antyczin już rozdawał bany za darmo. Za legalne programy jak to nazwali. Wystarczy mieć jakiś normalny program, który antyczit źle zinterpretuje i permik leci. Zostawiłem to sobie na pamiątkę. Chłopie nie wklejaj mi tych staroci z 2017r bo to nijak ma się do tego co jest teraz. Pokaż mi bany z tego roku to wrócimy do rozmowy. 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Te opcje zapewne są domyślanie zawsze włączone więc tak napisali. Dokładnie tak i po instalacji systemu pierwsze co to wyłączam to 3 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): Największe póki co narzekania są na praktyczny brak recoila broni. Oby to poprawili. Przecież to jest celowo i tak ma być Więc nie doczekasz się naprawy.
luk21pl 42 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 16 godzin temu, luk21pl napisał(a): Oznaczenie na r0adarze przeciwników. Odeszli od tego debilizmu w V a teraz powracają bo dzieci płaczą To jest typowy spam kliknięć aby kogoś było widać. 2
dawidoxx 974 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 20 minut temu, luk21pl napisał(a): To jest typowy spam kliknięć aby kogoś było widać. Ty sobie sam odpowiadasz na swoje komentarze.. Ja ybie 4
Tomek_ITH 317 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 34 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Przecież to jest celowo i tak ma być Więc nie doczekasz się naprawy. To że jest celowo, to wiem, ale czy to dobre rozwiązanie? Kromka też na to narzekał w swoich wrażeniach.
caleb59 1 621 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia To są kwestie rebalansów - będzie tego co miesiąc po premierze pełno - poprawki balansu broni, pojazdów - klasyka. Nie ma po co obecnie brać pod uwagę balansu z bety.
skypan 1 752 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 52 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Pokaż mi bany z tego roku to wrócimy do rozmowy. Problem z banami jest taki, że nie wiadomo kto, ile i kiedy ktoś dostaje bana. Swego czasu EA wprowadziło poprawność polityczną w wyświetlania banów na czacie usuwając nazwy graczy. Bo może to urazić zbanowanego Zastąpili je informacją, że ktoś tam dostał bana. Obecnie na czacie np. w BF42 nigdy nie widziałem by w ogóle ktoś dostał bana. To co ? Nikt nie czituje ? Obecnie są jakieś tam komunikaty, podawane gdzieś tam na stronach, że jakaś liczba osób została zbanowana. Dla mnie te dane to liczby z czapy. Informacje o banach powinny być wyświetlane na bieżąco w grze. Jak dawnie. Na czacie by gracze widzieli, że antyczit działa na bieżąco i karze. Faktycznie nie ma o czym gadać. Wszystko jest OK i czitów nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź