dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Daj spokoj, ktos jeszcze dzis patrzy na kd?? Bardzo ważne.. chciałem kadajoo na pilota bombowca do klanu Edytowane 5 Sierpnia przez dawidoxx 1
Slayer 253 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): Bios masz najnowszy ?? Z Kwietnia tego roku
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 15 minut temu, dawidoxx napisał(a): Jakie K/D? A nawet nie wiem, bardziej się skupiałem na lataniu niż strzelaniu W BF6, jeśli oczywiście będę w to grał trzeba trochę więcej pojazdami pograć
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Tak patrze w te ustawienia i widze jakieś asysty celowania, to chyba tylko na padach będzie działać? Edytowane 5 Sierpnia przez dawidoxx
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia No to raczej oczywiste, asysta na myszce może działać ewentualnie w kampanii.
Strilok 342 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 22 minuty temu, Slayer napisał(a): Macie jakieś pomysły? w jakim trybie masz BIOS? Jak Legacy to zmień na UEFI. Możesz to sprawdzić tak: Otwórz msinfo32 (wciśnij Win + R, wpisz msinfo32, Enter). Sprawdź pole Tryb BIOS: Jeśli pokazuje "UEFI" – OK. Jeśli "Legacy" – niektóre funkcje Secure Boot mogą nie działać. Najnowszy BIOS masz z czerwca z tego co widzę: https://pg.asrock.com/mb/AMD/X670E PG Lightning/index.asp#BIOS Jak będziesz aktualizował to w BIOSIE wyłącz na chwilę Secure Boot i po aktualizacji włącz. Edytowane 5 Sierpnia przez Strilok
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 40 minut temu, Phoenix. napisał(a): Oczywiscie, ze jest odrzut. Ale na nagrywkach jak ktos go kontroluje to sie wydaje, ze nie ma. haha ludzie mysla ze jak nie widza odrzutu to go nie ma ale nie pomysla ze ktos to kontroluje, gdzie na pokazie byli zaproszeni sami wyjadacze gier multi/br Ty żeś jest kontrola odrzutu...
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): asysta na myszce może działać ewentualnie w kampanii. Na reddicie kiedyś widziałem jakiś temat, ze ludzie kombinowali coś w warzonie albo bo6 i podobno działało na myszce 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Ty żeś jest kontrola odrzutu... Będzie można walić spray przez pół mapy z LKM'a 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Tylko musisz umieć odrzut kontrolować, jak to niektórzy potrafią
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Widziałem ze kilka osób wspominało o zerowym odrzucie.. nawet kromka coś mówił ze wyglada na razie to lipnie.... oby coś z tym zrobili Edytowane 5 Sierpnia przez dawidoxx
Dominix 408 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia bronie bez odrzutu a potem, leee ale mnie jada nic nie moge trafic, ale przeciez bronie nie maja odrzutu
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Ty żeś jest kontrola odrzutu... Widziałem to, to ze jedna bron nie ma odrzutu to nie znaczy ze wszystkie i na podstawie jednego filmu nie snuj wnioskow bo wiem lepiej od ciebie z 1 reki jak sie zachowuja bronie
Strilok 342 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 9 minut temu, dawidoxx napisał(a): Widziałem ze kilka osób wspominało o zerowym odrzucie Jak grałem w alphe to był odrzut i całkiem przyjemnie się strzelało. Na pałę full auto raczej nikt nic nie trafiał. Chyba że teraz coś pomieszali. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 4 minuty temu, Strilok napisał(a): Jak grałem w alphe to był odrzut i całkiem przyjemnie się strzelało. Na pałę full auto raczej nikt nic nie trafiał. Chyba że teraz coś pomieszali. Cholera wie.. jedni piszą ze jest ok inni ze nie.. trzeba zagrać i sprawdzić samemu 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Widziałem to, to ze jedna bron nie ma odrzutu to nie znaczy ze wszystkie i na podstawie jednego filmu nie snuj wnioskow bo wiem lepiej od ciebie z 1 reki jak sie zachowuja bronie Możliwe ze tak jak piszesz jest pare giwer które musza poprawić, bo tez nie chce mi się wierzyć ze kazda zachowuje się jak na tym filmiku Edytowane 5 Sierpnia przez dawidoxx
Dominix 408 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Wyjdzie beta i na 100% bedzie narzekanie ze jakies bronie maja za duzy odrzut. To jest pewniak jak deszcz w UK
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia To nie jest tak, ze nie ma odrzutu, po prostu jest on mniejszy niz dotychczas w kazdym bfie i porownywalny troche do CODa oraz zalezy od broni. Moj znajomy byl na pokazie w UK i testowal wiele broni stad mam info z 1 reki.
skypan 1 758 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Dominix napisał(a): Chyba że jest opcja zapisu rozgrywki i później odtworzenie dema. Nie pamiętam który BF miał coś takiego. Stare dziej. BF 2 i 2142. Później już nie było battlerecorder-a. Szkoda. To był najlepszy antyczit w BF-e.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Dla mnie odrzut ala COD jest akurat git bo bede ciupal jednoczesnie w obie gry
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): Widziałem to, to ze jedna bron nie ma odrzutu to nie znaczy ze wszystkie i na podstawie jednego filmu nie snuj wnioskow bo wiem lepiej od ciebie z 1 reki jak sie zachowuja bronie No to pogadane z Panem ekspertem od recoila a filmików jest wpizdu i nie będę każdego wrzucał, ale spoko kłócić się nie będę z informacjami z 1 ręki
Dominix 408 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 1 minutę temu, skypan napisał(a): Stare dziej. BF 2 i 2142. Później już nie było battlerecorder-a. Szkoda. To był najlepszy antyczit w BF-e. najlepszy antycheat to byl jak mogles postawic serwer i miales ogarnieta administracje. jak ktos byl jawnym odpalem dostawal bana i juz nie wracal 2
Kadajo 7 426 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 minuty temu, Dominix napisał(a): Wyjdzie beta i na 100% bedzie narzekanie ze jakies bronie maja za duzy odrzut. To jest pewniak jak deszcz w UK Mi się już odechciewa powili czytać bo zaczyna się robić wysryw narzekanie o byle gówno. Po fali entuzjazmu przylazły marudy I nie mam na myśli naszego forum
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): To nie jest tak, ze nie ma odrzutu, po prostu jest on mniejszy niz dotychczas w kazdym bfie i porownywalny troche do CODa oraz zalezy od broni. Moj znajomy byl na pokazie w UK i testowal wiele broni stad mam info z 1 reki. A znajomy mojego znajomego też był na pokazie i mówił że odrzutu nie ma. Z takimi tekstami i opowieściami z mchu i paproci, to zapraszamy do ... i już wiem aby dalej z Tobą nie gadać, ponieważ to najmniejszego sensu nie ma Edytowane 5 Sierpnia przez AndrzejTrg
Dominix 408 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Najwieksza fala marudami tsunami, dopiero przed nami jak wyjdzie pelniak i wszystkie karty beda odkryte
Phoenix. 4 732 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): A znajomy mojego znajomego też był na pokazie i mówił że odrzutu nie ma. Z takimi tekstami i opowieściami z mchu i paproci, to zapraszamy do ... Gdybys chociaz ogladal jakikolwiek film ze zrozumieniem to bys wiedzial, ze recoil jest tylko mniejszy, a nie ze kazdy twierdzi, ze na kazdej broni go nie ma Swoje puste teksty sobie daruj jak cie tak bardzo boli dupa, ze ktos cos moze wiedziec wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź