Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Piospi napisał(a):

No bez przesady, mieli czas na przemyślenie i ogarnięcie tego, że będzie duże zainteresowanie.

To tak nie dziala jak ci sie wydaje, jak maja ogarnac serwery kiedy sa puste?? Widac, ze zero masz pojecia na ten temat. Od tego sluza wlasnie testy ;) 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

To tak nie dziala jak ci sie wydaje, jak maja ogarnac serwery kiedy sa puste?? Widac, ze zero masz pojecia na ten temat. Od tego sluza wlasnie testy ;) 

No chyba wiem, jeśli rozdaję np. 200 tysięcy kluczy do wczesnej niby otwartej bety to ogarniam, że serwery muszą mieć moc i możliwość ogarnięcia tych około 200 tys. ludzi, prawda? Co innego przy otwartej becie....

Edytowane przez Piospi
Opublikowano
1 minutę temu, Piospi napisał(a):

No chyba wiem, jeśli rozdaję np. 200 tysięcy kluczy do wczesnej niby otwartej bety to ogarniam, że serwery muszą mieć moc i możliwość ogarnięcia tych około 200 tys.

No właśnie nie. Nie liczy się peak :)

Opublikowano
10 minut temu, Piospi napisał(a):

No chyba wiem, jeśli rozdaję np. 200 tysięcy kluczy do wczesnej niby otwartej bety to ogarniam, że serwery muszą mieć moc i możliwość ogarnięcia tych około 200 tys. ludzi, prawda? Co innego przy otwartej becie....

Nadal nie rozumiesz, ze to sie ogarnia w trakcie i dostosowuje...  

Opublikowano
13 minut temu, Piospi napisał(a):

No bez przesady, mieli czas na przemyślenie i ogarnięcie tego, że będzie duże zainteresowanie.

Nikt tak nie robi i nie będzie robił bo się nie opłaca, dlatego co większa premiera to jest to samo przez moment.

Jak zainwestujesz w serwery na chwilowy peak premierowy tzn. że chwilę później będą się nudzić i przepaliłeś kasę.

Teraz, dawidoxx napisał(a):

Ale dobrze działa ta gra, zero przycinek miodzio 

Dobrze działa bo w kolejce stoimy! :wariat:

Opublikowano

Wróciłem z basenu, popływałem i teraz czas na mają rozpierduchę- walka o wbicie do bety :pajac: 

Trzeba się trochu wyżyć na graczach-przepraszam, bo mnie wkurzają w Euro AGD z brakiem montażu pozostawionej u mnie kuchenki, nie można się doprosić. :(

Zjem śniadanie, wezmę tabletki i można odpalać BF6