KaszaWspraju 57 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Kurde wiem , ze kupię, więcej pre order nie wydaje się taki zły.
skypan 1 752 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Też wiem, że kupię ale przed premierą nie chcę za nic dawać im oceny 10/10. Dlatego poczekam na premierę. Te preordery to typowe FOMO tylko tu nic nas nie ominie Nawet nie ma wcześniejszego startu po złożeniu preordera. Nie ma nic takiego co by nas wyróżniło po zakupie preordera bo te skórki i tak są identyczne dla wszystkich osób co już złożyły zamówienie. Jeszcze bym zrozumiał gdyby każdy z zamawiających dostał jakąś indywidualną skórkę lub naszywkę ze swoją nazwą.
Sheenek 330 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września To raczej bylo by niespotykane zeby ci za preorder dawali spersonalizowane itemy😉 Ja wlasnie zakupilem z olx kodzik za 150zl, dodany juz do konata intela I do 3go trzeba czekac zeby gre przypisac. 1
ghostdog 900 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Ja mam kasę przygotowaną w portfelu psn. Edycji cyfrowych nie zabraknie Dla mnie preorder miałby sens tylko w przypadku dostania rabatu na zakup gry. Jaki sens jest wydawanie teraz pełnej kwoty. 1
CrooV 80 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Z tym kodem intela to jest tak że trzeba mieć procka tejże firmy, albo kogos kto ci to aktywuje na danym koncie? Edytowane 22 Września przez CrooV
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Zgadza się. Najlepiej przygotować sobie za wczasu konto intelowskie na platformie do aktywacji gry, dać login i hasło sprzedającemu, niech się zaloguje i aktywuje (będziesz musiał podać mu jednorazowy kod weryfikacyjny jaki przyjdzie na Twój telefon - taki wymóg Intela, nie da się tego ominąć). Po wszystkim oddaje Ci login i hasło - zmieniasz sobie hasło na inne i masz grę gotową do dodania 3 października w EA App. Po dodaniu gry do EA App 3 października można się pozbyć konta intelowskiego dlatego tak wiele osób robi "lewe" konta pod określoną promocję. Edytowane 22 Września przez caleb59
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Promocja Intela = gra tylko na EA App. Ja się już z tym pogodziłem bo jednak za 150zł to można przymknąć oko. Edytowane 22 Września przez caleb59
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. 1
Kabor 458 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) 11 minut temu, caleb59 napisał(a): Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. Ty dostajesz białej gorączki jak gra się wyłącza z komunikatem z błędem. To byś miał zawał jak by przy uruchomieniu ea app zamiast zainstalowanych gier miał pokazane, że zainstalowane masz simsy czy APEXa albo uruchamia się w języku innym niż standardowo ustawiony. Do tego czasami nie widzi aktualizacji gry i trzeba uruchamiać na nowo. To już bym wolał kupić konto steam z aktywowanym B6 za 125 PLN niż przepłacać za promkę intela na ea app za 150 PLN . https://k4g.com/pl/product/battlefield-6-steam-global-account-standard-edition-account-678B66AC?currency=PLN&tmp=1758528342&r=ppc&utm_source=google&utm_medium=cpc&sublink=PPC_PL_PMAX_Games_Steam_Accounts&gad_source=1&gad_campaignid=22397001089&gbraid=0AAAAApCoNw_p_-WRmLLI2v50CnGe4zJFA&gclid=Cj0KCQjw58PGBhCkARIsADbDilzqbEB1As0Je862NJaPvcO6kBEQNisvycK5XUfTUZbgbkjmIi7PoR4aAo80EALw_wcB Edytowane 22 Września przez Kabor
dawidoxx 974 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) 34 minuty temu, caleb59 napisał(a): Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. Jeszcze kiedyś będziesz narzekał na EA app jak sypnie jakimś cichym błędem w dzienniku zdarzeń Zmiany względem bety i ładnie ogarniety temat autospottingu https://www.youtube.com/watch?v=FLaBMIo0Qrg Edytowane 22 Września przez dawidoxx
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Ale panowie ja to wszystko znam, ja to przerabiałem. Z EA App nie jestem od wczoraj i wiem, że to badziew. Najnowsze co w tej apce klęka to, że czyszczenie pamięci cache nie działa oraz odznaczasz by apka nie uruchamiała się automatycznie, restart apki i opcja z powrotem sama się włącza.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Cronus na konsoli: "Ripple Effect, współtwórcy Battlefield 6, otwarcie mówią, że chcą z tym skończyć. Tak, niestety oszustwa stały się problemem także na konsolach, szczególnie przez urządzenia pokroju Cronus Zen. Dlatego nawiązaliśmy współpracę zarówno z PlayStation, jak i Microsoftem, by skuteczniej je wykrywać. Mamy też własny poziom detekcji makr i innych nadużyć – powiedział w rozmowie z Push Square Christian Buhl, dyrektor techniczny studia. Na PC deweloperzy stawiają na twarde zabezpieczenia w postaci Secure Boot oraz Trusted Platform Module 2.0, ale na konsolach podjęli równie ambitne działania. Współpraca z Sony i Microsoftem ma pozwolić na skuteczniejsze blokowanie sprzętów i skryptów ingerujących w balans rozgrywki. Traktujemy oszustwa bardzo poważnie i chcemy zachować jak najwięcej uczciwej rywalizacji oraz integralności rozgrywek. Na końcu dnia chodzi o to, by każdy miał równe szanse w Battlefield 6 – dodał Buhl. Jeśli system zadziała, może być to rewolucja w podejściu do walki z oszustami na konsolach. Battlefield 6 może stać się jednym z pierwszych dużych shooterów, w którym deweloperzy nie tylko patrzą na PC, ale realnie walczą o czystość rozgrywek również na PlayStation 5 i Xbox Series X|S. To dobra wiadomość dla społeczności, która od dawna apeluje o bardziej stanowcze działania przeciwko oszustom."
oldfashioned 459 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września W Europie to jeszcze jest mniejszy problem, ale granie w shootery na plejce w Stanach to jest masochizm. Masz wrazenie ze kazdy ma aimbota i norecoila
skypan 1 752 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): niech się zaloguje i aktywuje (będziesz musiał podać mu jednorazowy kod weryfikacyjny jaki przyjdzie na Twój telefon - taki wymóg Intela, nie da się tego ominąć). Po wszystkim oddaje Ci login i hasło - zmieniasz sobie hasło na inne i masz grę gotową do dodania 3 października w EA App. Trzeba mieć spore zaufanie dla obcej osoby, której tyle dajemy. Dla mnie klucz Intela nie wchodzi w rachubę przy takim sposobie "załatwiania" tematu.
Kadajo 7 396 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. To nie my nadpłacamy. To ty niedoplacasz złodzieju jeden 1
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Powiedzmy, że jest remis. @skypan rozumiem doskonale ale nie dajesz obcej osobie loginów do konta Steam/EA itp. tylko do konta Intela, które jest bezwartościowe samo w sobie więc co to za ryzyko. Wierz mi, że w dzisiejszych czasach na takich pierdołach ludzie nie chcą robić wałków bo to się nie klei logiki, dodatkowo większość po prostu chce odzyskać ileś tam kasy, którą zainwestowali w tym wypadku w sprzęt z CPU od Intela. Edytowane 22 Września przez caleb59
Kadajo 7 396 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Ceny za tego BF'a nawet na keyshopach srogie. Na CDkeys (aktualnie loaded) jest za 240 wiec najlepsza opcja (STEAM) ale klucze są niedostępne. Jeśli w takiej cenie wjadą to będzie to najlepszy deal.
ODIN85 3 500 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września 42 minuty temu, skypan napisał(a): Trzeba mieć spore zaufanie dla obcej osoby, której tyle dajemy. Dla mnie klucz Intela nie wchodzi w rachubę przy takim sposobie "załatwiania" tematu. Zakładasz nowe konto na ja ten raz i tyle. Z forum ktoś zawsze pomoże.
skypan 1 752 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Godzinę temu, caleb59 napisał(a): które jest bezwartościowe samo w sobie więc co to za ryzyko. Wierz mi, że w dzisiejszych czasach na takich pierdołach ludzie nie chcą robić wałków Przekonałeś mnie. I tak nie kupię w ten sposób 1
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września No tak, kupisz za pełną cenę i potem będziesz miał dodatkowy powód do narzekania. A tak 50% taniej to i 50% mniej ewentualnych nerwów. 2
skypan 1 752 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) @caleb59 Czas gra na moją korzyść. W 2026 będzie taniej A może pojawią się jakieś inne opcje zakupu. Edytowane 22 Września przez skypan
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź