BEM.22 20 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Co mnie dziwi to doczyt map szybki , płyność na ultra 4k DLSS Q 120fps jak skała
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 12 minut temu, dawidoxx napisał(a): No tak różowe gówno było by bardziej widoczne Gówniany jest akurat cały ten mozolony movement. Jednak COD pod tym względem to inna bajka. Ciągłe skupienie i opanowanie tych wszystkich bajerów jest tym czego oczekuje od sieciowych strzelanek. Edytowane 10 Października przez userKAMIL 4 1
jozek23 14 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Problem z instalacją pakietu zawartości Battlefield 6 – aktualizacja 2 Zespół pracuje obecnie nad rozwiązaniem problemu, który uniemożliwia graczom w aplikacji EA uruchamianie trybów gry z powodu brakujących dodatków do pobrania/zawartości. Gracze będą musieli ponownie uruchomić grę, aby zmiany zostały wprowadzone. Spodziewamy się, że proces zostanie ukończony w ciągu najbliższej godziny i poinformujemy o jego zakończeniu.
caleb59 1 620 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) @Reddzik U mnie nie ma tych komunikatów w logach Windowsa, tzn. są ale dwa - jeden informuje, że się załącza a drugi, że się wyłącza i tyle, spamu komunikatów nie mam. Zapewne coś nie tak z EA Anticheatem/Secure Boot/TPM 2.0 (te wpisy odnoszą się do tego) u Ciebie, może spróbuj ręcznie przeinstalować EA Anticheat? W folderze z grą znajdziesz instalator. Odpaliłem grę jakoś po 18:30, mniejsza o detale i w moim przypadku wszystko odpaliło od strzała w EA App, nie miałem problemów z modułami. Póki co ogrywałem kampanię single do tej pory, czyli grałem w jednym ciągu jakieś +-4h bez problemów w 1080p, detale overkill, DLAA. Ograłem kilka tych misji z kampanii single i zastanawiam się dlaczego w recenzjach tak bardzo narzekano? Przecież nic tej kampanii single nie brakuje - typowa rozpierducha jak w Call of Duty, pachnie to Modern Warfare, są misje nocne z noktowizorem, poznajemy członków ekipy Dagger 13. Powiem nawet więcej - póki co PODOBA MI SIĘ ta kampania bo na nic więcej nie liczyłem niż rozpierducha w stylu Call of Duty i to dostałem. Multiplayera nie ruszam nawet kijem dopóki nie ogram kampanii single. Póki co żadnych problemów technicznych, gra stabilna. -------------------------- Zauważyłem, że brakuje skinów z preorderów i tych z battle passa 2042 ale to też chyba błąd z ich strony. Edytowane 10 Października przez caleb59 1 1
tgolik 545 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Battlefielda w redakcjach do recenzji dostali wymiatacze w multi. A w tym środowisku do dobrego tonu należy przechwalać się, że na singla nawet się nie spojrzało. Tylko więc z obowiązku coś tam piszą i nie chwalą, żeby nie podpaść fanom multi.
caleb59 1 620 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Jestem ciągle niezły w multi mimo swojego wieku ale serio ta kampania single nie jest taka straszna jak to w recenzjach malowali więc tutaj raczej chodzi bardziej o wygórowane oczekiwania recenzentów. Gra się w to jak w typową kampanię z Call of Duty, nie jest gówniana, nie jest idealna ale jest po prostu efektywnie poprawna na te kilka misji, które do tej pory ograłem - zobaczymy jakie zdanie będę miał kiedy ogram całość. ----------------- Edytowane 10 Października przez caleb59 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Co? Właśnie ta paleta barw w jednej tonacji i uja tam widać jak wszystkie skiny na szaro albo zielonkawo. Sorki ale to nie cod, tu niki mintaj nie zobaczysz na mapie 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Detale miks, Ultra tekstury i anizo + siatka, reszta nisko średnio na końcu obiekty wysokiej jakości - wysokie. DLSS jakość. Nic nie muli, nie ścina, CO -30 działa, CPU się nie grzeje jak w becie, gdzie czasem powyżej 75C, może to dzięki -30 zamiast -20. Potem zawołano mnie na wspólne granie+ mikro, to inna gierka. Za 150zł Panie to jest w porządku i udana premiera, a BF 2042 to przy tym jak Edytowane 10 Października przez Reddzik 2 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Jutro pogram więcej, rano wstaje przed piątą, ale podoba mi się dużo bardziej od 2042, od bad company słabsze, ale ogólnie bardzo pozytywnie, ja nie miałem żadnych problemów z grą, ale wszystko dałem na low, locka na 200fps i odświeżanie monitora na 200hz, niestety przez 13700k 240 stałych nie trzymał fps. A 200 trzyma murowane. 1 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Godzinę temu, Auberon napisał(a): 9.2 jest od kilku tygodni :) To beta jakaś
Funky Koval 125 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Jestem świeżak w BFie... ostatnie lata grałem w CODa. I trochę się dzisiaj odbiłem. Pieedyliard klawiszy do zdefiniowania, gram i nie wiem jakie są cele itp. O radzicie? Ograć najpierw kampanie?
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 17 minut temu, Pentium D napisał(a): To beta jakaś I się serio przejmujesz tym ze niema WHQL? Jakby to miał być jakiś znak jakości. 1
Marcusfff 274 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 56 minut temu, Funky Koval napisał(a): Jestem świeżak w BFie... ostatnie lata grałem w CODa. I trochę się dzisiaj odbiłem. Pieedyliard klawiszy do zdefiniowania, gram i nie wiem jakie są cele itp. O radzicie? Ograć najpierw kampanie? Nic na siłę. Zacząć grać szturmowcem i biegać za teamem. Powinno być najłatwiej się przestawić. I zwolnić, nie biegać jak w CoDzie. GL 1 1
Pentium D 1 157 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Godzinę temu, Auberon napisał(a): I się serio przejmujesz tym ze niema WHQL? Jakby to miał być jakiś znak jakości. Bardziej tym, że beta. Akurat ta beta nic nie wnosiła więc po co ryzykować większą niestabilnością.
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ale ja tego potrzebowałem gra się kapitalnie, wszystko śmiga jak po maśle. Optymalizacja świetna. Trzeba się trochę kimnąć i jutro dalej do boju Kończę o 2giej i naliczył mi już 9 godzin 7
dawidoxx 974 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 48 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Ale ja tego potrzebowałem gra się kapitalnie, wszystko śmiga jak po maśle. Optymalizacja świetna. Trzeba się trochę kimnąć i jutro dalej do boju Kończę o 2giej i naliczył mi już 9 godzin U mnie pyklo od 17 prawie 6h, lecę w kimę i rano lecimy znowu 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Haha, dobrze ja miałem iść też już spać ale myślę sobie, zobaczę ten samopowtarzalny jeszcze no i teraz dopiero się kładę już na serio 2
userKAMIL 856 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Ja też lecę w kimę... Jedyny plus tego szrota, że dostałem za free od znajomka na PS5. Wygląda jak kupa i lata ledwo w tych 60FPS niestety na konsoli. Czekam na COD do listopada i Edytowane 11 Października przez userKAMIL 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Im dalej tym gorsza grafa w singlu. Mogli się lepiej przyłożyć.
Marcusfff 274 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ja jeszcze siedzę. Jakiś forumowy składzik jutro przed południem? Przypominam o forumowym Disco 1
łukasz850 140 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Super się gra. Najlepszy BF od lat. Godny następca Battlefield 4. Trzeba było czekać aż 12 lat. 2
Pawcio 84 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października I jak wrażenia z gry w dniu premiery? Warto wydać 300zł?
ODIN85 3 500 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Za żadną grę nie warto tyle płacić. Więc znasz odpowiedź. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź