Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Ten licznik jest kłaka warty, w menu pokazuje luz, a potem odpalasz grę a tam 17GB pamięci VRam xD

Chyba norma,w menu nie ładuje Ci całego poziomu i innych tekstur 

Godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Teraz już nic nie dostaniesz gratis.

Rekompensata dotyczy tych ludzi którzy mieli problemy na starcie.

Jeżeli miales problemy na ea ap i miales:

Podstawkę > dostajesz xyz

Dodatek > abc

Teraz dokupujac dodatek nie dostaniesz więcej ;)

A tacy frajerzy, grałem na steam czyli gówno co dostan :E czuje sie dyskryminowany

1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Nie dałem maks tekstur, te na maks poziomie zjadają kilka GB więcej, bez tego nie ma problemu z vramem xD 

No dokaldnie, u mnie tekstury na maxni mam 16+ GB i 60-90fps ze spadkami, a na ultra stabilne 120+

Opublikowano

ile jest "duzych map" ? srednich i takich typowo malych? bo z tego co widze to gowno male cod mapy i chyba 2 duze czy sie myle :E? nienawidze malych map czasem zagrac spoko ale duze mapy to dla mnie wyznacznik battlefielda.

Opublikowano

Co do balansu, w becie trzeba było chyba wybrać u inżyniera czy mamy, czy wyrzutnię, dobrze pamiętam? Tutaj klasa ma to i to, w tym trzy miny od startu. Efekt? Wszystko zastane jest minami po sufit. :E Nie żebym narzekał, bo trochę pojazdów tak upolowałem, ale IMO powinny być dwie miny na wyposażeniu. Zwłaszcza że są bardzo mocne.

Ogólnie pojazdy chyba zostały osłabione, co jest akurat dobre - w becie za ostro się kosiło.

Opublikowano
8 minut temu, Nigher92 napisał(a):

ile jest "duzych map" ? srednich i takich typowo malych? bo z tego co widze to gowno male cod mapy i chyba 2 duze czy sie myle :E? nienawidze malych map czasem zagrac spoko ale duze mapy to dla mnie wyznacznik battlefielda.

https://gamerant.com/battlefield-6-all-best-maps-ranked-conquest-escalation-breakthrough-close-quarters/

Kolejek brak.

Opublikowano (edytowane)

Jako fan serii Battlefield (w sumie przegrane ok 10 000 godzin) gdzie każda dawała mi masę frajdy z gry tutaj tego nie ma. Przynajmniej na ten moment . 

Edytowane przez newsorbo
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, newsorbo napisał(a):

Jako fan serii Battlefield (w sumie przegrane ok 10 000 godzin) gdzie każda dawała mi masę frajdy z gry tutaj tego nie ma. Przynajmniej na ten moment . 

Mało Battlefileda w Battlefiledzie, już to pisałem podczas bety...

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Przynajmniej jest progress względem 2042, zrezygnowano z tego niepoważnego pomysłu z operatorami i całą tą "luźną" otoczką. Jest generalnie nieźle, ale jak wspominałem - nie jest to top Battlefield. 

Opublikowano
Godzinę temu, Sobtainer napisał(a):

Ta kampania rzeczywiście porażka max. Scenki jak gada oddział... 

Kampania to zawsze tylko dodatek. Nawet w BF 4 ta kampania była średniawa. Choc podobały mi się wieżowce  w Szanghaju. Chciałbym to zobaczyć jeszcze raz.

Opublikowano

Nie wiem, jak to opisać, ale wszytko wydaje się takie lekkie, nie czuć w ogóle tego że biegniesz typem co trzyma w łapach ciężki karabin. To nawet w 2042 lepsze te odczucia są, cały movement feeling i poruszanie się.

Tutaj czuje jakbym biegał pudelkiem zapałek.

Wszytko wydaje się lekkie, nawet pojazdy się jakoś nienaturalnie poruszają, super zwinnie jakby ważyły 10 kilo.

Nie wiem, to samo miałem grając w betę.

Opublikowano

Dynamika jest po prostu większa. Z pojazdami nie jest źle, choćby wieża w czołgu obraca się ślamazarnie, co ma sens. Poruszają się w sumie podobnie do poprzednich części w klimatach teraźnieszych, movement żołnierzy faktycznie pozwala odczuć różnicę.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Nie wiem, jak to opisać, ale wszytko wydaje się takie lekkie, nie czuć w ogóle tego że biegniesz typem co trzyma w łapach ciężki karabin. To nawet w 2042 lepsze te odczucia są, cały movement feeling i poruszanie się.

Tutaj czuje jakbym biegał pudelkiem zapałek.

Wszytko wydaje się lekkie, nawet pojazdy się jakoś nienaturalnie poruszają, super zwinnie jakby ważyły 10 kilo.

Nie wiem, to samo miałem grając w betę.

Gra toczy się w 2027, może technika wojskowa aż tak się rozwinęła? :)

Niby 2027 a brakuje np dronów.

Edytowane przez emilek