Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Są drony w multi, odblokowanie bodajże na 10 poziomie. Jeszcze nie ogarnąłem jak się go używa. Edytowane 11 Października przez Vulc
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Grając medykiem z LKM biega się ociężale, co raz wyskakuje mi komunikat, żebym użył noża(przełączył się) wtedy będę się szybciej poruszać. A co do odrzutu to jest spory jak dla mnie, LKM czasem mi "ucieka", ale im dłużej gram tym jest lepiej. W Becie miałem tzw "laserowe dzidy" tutaj tego nie odczuwam.
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 2 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Też tak mialem i mnie to niebity nie wkurzało. Ale ze co noe mogę wybrać czy gram facetem kobietą czy innym clownem? Nie chce grac jako baba kobiece glosy mnie w bf wkurzaja. Jak to zmienic? 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ale nie chodzi mi o prędkość poruszania się tylko o odczucie ciężkości tego całego sprzętu i żołnierzy. Chyba macie racje przez to ze gra jest bardzo dynamiczna to ma się wrażenie ze wszytko nie ma poprawnego ciężaru. Tak jakbyś wszytko miał z papieru. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Grając medykiem z LKM biega się ociężale, co raz wyskakuje mi komunikat, żebym użył noża(przełączył się) wtedy będę się szybciej poruszać. A co do odrzutu to jest spory jak dla mnie, LKM czasem mi "ucieka", ale im dłużej gram tym jest lepiej. W Becie miałem tzw "laserowe dzidy" tutaj tego nie odczuwam. Recoil definitywnie zwiększono, podobnie spread - na większy dystans rozrzut przykładowo z M4A1 jest dużo wyraźniejszy niż w becie. 2
VRman 2 632 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) 5 minut temu, Funky Koval napisał(a): Ale ze co noe mogę wybrać czy gram facetem kobietą czy innym clownem? Nie chce grac jako baba kobiece glosy mnie w bf wkurzaja. Jak to zmienic? Słyszysz ten szum? To bzyczenie? To chmara feministek i ich obrońców już nadlatuje niosąc - ty incelu jeden! - patrz, ten się kobiet boi! - zobacz jakie problemy wymyśla! Głos mu nie pasuje! - ty męska szowinistyczna świnio! Dobrze! Niech ginie patriarchat w grach też! A na serio: Developerom którzy dadzą takie opcje chętnie kupię grę w wersji premium, aby im dorzucić trochę za głos rozsądku. Babskie głosy i często nawet postacie, pasują w grach militarnych jak pięść do oka i psują klimat, imersję jak cholera. Do tego mnie osobiście.. po prostu wkur(rza)ją. No, teraz przynajmniej ta chmara będzie miała dwa cele, a nie tylko Ciebie. Co do "jak zmienić". Pewnie się nie da. Dźwięki w plikach szyfrowanych i/lub sprawdzanych przez anti-cheat, więc jakaś zwykła podmianka wywali anticheata. Tak zgaduję na podstawie historii z BF4. Edytowane 11 Października przez VRman 1
Sheenek 330 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Da sie jakos w profilu zmienic wyglad ? Ciagle mi czurnego pokazuje. 1
galakty 3 303 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Dobra kampania to była w BC2. Ktoś gra w HDR? Daje radę?
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 6 minut temu, Reddzik napisał(a): Grając medykiem z LKM biega się ociężale, co raz wyskakuje mi komunikat, żebym użył noża(przełączył się) wtedy będę się szybciej poruszać. A co do odrzutu to jest spory jak dla mnie, LKM czasem mi "ucieka", ale im dłużej gram tym jest lepiej. W Becie miałem tzw "laserowe dzidy" tutaj tego nie odczuwam. Ja gram albo medykiem albo szturmowcem i pod wsparcie SGX mi się super sprawdza. Feeling coś jak GEW 46 w bf2042. Też taka spawarka 😀 1
Sheenek 330 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Ja pykam w HDR I podoba mi sie bardziej niz w sdr. Edytowane 11 Października przez Sheenek 1 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 2 minuty temu, Sheenek napisał(a): Da sie jakos w profilu zmienic wyglad ? Ciagle mi czurnego pokazuje. Da się, wejdź sobie z profilu w wybór klas i tam masz na dole jakaś opcje zastąp czy tam zmień, znajdziesz. Mnie to też oburzyło 😀 pierwsza rzecz jaką musiałem ustawić haha 1
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października O, fajnie że można zmienić. Tylko na chłopa też można? Bo tutaj się akurat zawsze zgadzałem z powyższym - babki pasują tutaj jak pięść do nosa. Spoiler
vitucky 12 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 19 minut temu, Funky Koval napisał(a): Ale ze co noe mogę wybrać czy gram facetem kobietą czy innym clownem? Nie chce grac jako baba kobiece glosy mnie w bf wkurzaja. Jak to zmienic? ja wyciszyłem te irytujące piski bo też mnie drażniły Na Manhatanie w przełamaniu nie mogę używać jako inżynier CP-LAW czy to normalne czy jakiś bug?
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Dzieki koledzy! Walcze rzeby sie orzestawic z coda. Gram kampanie zeby wyczuc movement i recoil. Jeszcze jedno pyt odnosnie wydajnosci. Wlaczam simple performance monitor i gdzie czytac moj aktualny FPS? Linijka z gpu? Czyli mam 172 fps?
dlogi 24 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 31 minut temu, Funky Koval napisał(a): Wlaczam simple performance monitor i gdzie czytac moj aktualny FPS? Linijka z gpu? Czyli mam 172 fps? Masz 160fps, blokuje procek. Jak cpu fps zgadza sie z gpu fps to nie ma ograniczenia ze strony procka a użycie GPU wynosi 99-100%. Jak sobie włączysz osobną nakładkę FPS to wszystko stanie sie jasne.
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 2 minuty temu, dlogi napisał(a): Masz 160fps, blokuje procek. Jak cpu fps zgadza sie z gpu fps to nie ma ograniczenia ze strony procka a użycie GPU wynosi 99-100%. Jak sobie włączysz osobną nakładkę FPS to wszystko stanie sie jasne. Dziwne rtx 4080 z i912900 nigdy mi nie dawał bottlenecka? To kwesta tej konkretnej gry?
AmcieK 1 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Nie wiem po co zwolniono ruch postaci i zmieniono względem bety movement , z tym ttk to jest komedia ... TTK cod reszta arma no to nie zadziała ... 1
dlogi 24 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) 43 minuty temu, Funky Koval napisał(a): Dziwne rtx 4080 z i912900 nigdy mi nie dawał bottlenecka? To kwesta tej konkretnej gry? Konkretnej gry, ustawień i miejsca testowego BF6 single, detale overkill, 1440p, FSR jakość, bez generatora klatek zamyka mi 9060XT na 100% a procek 5700X sie dosłownie nudzi miejscami nawet między 40 a 50%. BF6 multi, detale low, 1440p, FSR balans, bez generatora klatek. GPU działa na 85%, bottleneck po stronie cepa. Nie testowałem jeszcze ustawienia FSR jakość o ile dociąży GPU. Edytowane 11 Października przez dlogi 1
Pawcio 84 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 4 minuty temu, dlogi napisał(a): 9060XT Którą wersje karty używasz?
dawidoxx 974 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ja singla nawet nie odpaliłem 1 1
dlogi 24 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 5 minut temu, Pawcio napisał(a): Którą wersje karty używasz? 16GB hellhound
Pentium D 1 157 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października @dawidoxx ja też Zaraz idę do wyra, ale tylko jedno w głowie mam, battlefielda 6 gram
BEM.22 20 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Nie narzekać, że wolno bo taka była prośba społeczności , grać, obserwować idzie sie do tego przyzwyczaić . Gra się zaczyna jak się wbije wyższy lvl i wymaksuje giwere . U mnie na tą chwilę skromnie lvl 16
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź