Reddzik 2 762 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) 8 minut temu, caleb59 napisał(a): osoba, która kupiła Phantom Edition Ale Ty nie kupiłeś zabrali czy nadal widnieje jako kupione edit EA się odezwało, piszą mi o edycji Phantom Edition, ale ja pisałem do nich o czymś innym, tam jeszcze gorsze boty pracują niż w mamy w samej grze. Edytowane 22 Października przez Reddzik
userKAMIL 856 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Wiadomo kiedy ten BR? Startuje to na równi z sezonem pierwszym?
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): ...zabrali czy nadal widnieje jako kupione Nigdy nie miałem tego problemu - u mnie od początku jak tylko wystartowała premiera 10 października była "edycja standardowa" tak jak być powinno.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 16 minut temu, caleb59 napisał(a): Ja wiem, że takie czasy - reklama dźwignią handlu ale gdzie szacunek do ludzi, którzy dali za grę najwięcej pieniędzy jednocześnie najbardziej wspierając twórców? Wszystkie media szerokiego przekazu maja zawsze dostep wczesniejszy, tak jak redakacje, strimerzy i cala masa innych ludzi w kazdej dziedzinie rozrywki to zadna nowosc A ty jakbys sie wczoraj obudzil....
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Zaczynają się kretynizmy, szybko poszło! 3 5 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października No to raczej było pewne co się zacznie dziać. Jak ktoś naprawdę liczył ze skorki i inne pierdy będą trzymały się realiów to naprawdę jest naiwny. A widzieliście skorki do broni ? Już jakieś złote akcenty, wilki jakieś... 1
BEM.22 20 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Zaraz będą różowe mundury fioletowe giwery z żółtymi magazynkami . Tak nam lewactwo skrzywiło rzeczywistość 2
dawidoxx 974 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 56 minut temu, caleb59 napisał(a): Zaczynają się kretynizmy, szybko poszło! Do przewidzenia.. tak duża baza debili z coda do wydojenia więc co się dziwić 2
Funky Koval 125 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 37 minut temu, Kadajo napisał(a): No to raczej było pewne co się zacznie dziać. Jak ktoś naprawdę liczył ze skorki i inne pierdy będą trzymały się realiów to naprawdę jest naiwny. A widzieliście skorki do broni ? Już jakieś złote akcenty, wilki jakieś... Nosz kurwa. A tego dziadostwa tu nie miało przypadkiem nie być? Przeciez to bylnichbselling point
Funky Koval 125 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): #BF6 ⭐ Skiny w 1 sezonie No ale te skiny nie sa zle i trzymaja militarny klimat mniej wiecej. Nie ma tego paskudnego niebieskiego z postu wyżej. Szczeze takie skiny to zniese. 3
caleb59 1 620 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Jak to zwykle bywa badają jedną stópką czy woda jest ciepła czy zimna. Pierwszy sezon jeszcze będzie po bożemu, w drugim może już być wysyp debilizmów skinowych o ile te nieliczne paskudne będą się cieszyć zainteresowaniem podczas sezonu 1.
nozownikzberlina 496 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 8 minut temu, caleb59 napisał(a): Jak to zwykle bywa badają jedną stópką czy woda jest ciepła czy zimna. Pierwszy sezon jeszcze będzie po bożemu, w drugim może już być wysyp debilizmów skinowych o ile te nieliczne paskudne będą się cieszyć zainteresowaniem podczas sezonu 1. poczują napływ gotówki to zaraz jakieś różowe bronie wjadą i kocie uszy zamiast hełmu
skypan 1 752 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Kuźwa. Brzmi jak dobra impreza swingersów 2
VoitTec 30 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 40 minut temu, Funky Koval napisał(a): No ale te skiny nie sa zle i trzymaja militarny klimat mniej wiecej. Nie ma tego paskudnego niebieskiego z postu wyżej. Szczeze takie skiny to zniese. Militarny klimat mówisz... Nie takie rzeczy robili.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Dobrze piszesz, robili. Póki nic takiego nie ma w grze to nie ma sensu siać fermentu i martwić się o coś czego nie ma 2
Strilok 342 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października U Kromki widziałem że dodali napis "NEW" przy nowo odblokowanych broniach oraz kropki aby można było dowiedzieć się co się odblokowało nowego. 3
Funky Koval 125 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 32 minuty temu, Strilok napisał(a): U Kromki widziałem że dodali napis "NEW" przy nowo odblokowanych broniach oraz kropki aby można było dowiedzieć się co się odblokowało nowego. Kromka zaczął strasznie gwiazdorzyć 3
Strilok 342 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 1 minutę temu, Funky Koval napisał(a): Kromka zaczął strasznie gwiazdorzyć To jest inna kwestia, mi bardziej chodzi o samo menu wyboru broni i gadżetów, które zostało w materiale przedstawione A co do gwiazdorzenia to są ludzie którym woda sodowa uderzy i są też tacy na których to nie robi wrażenia. Dobra passa teraz jest, a za chwile jej może nie być. Wszystko jest ulotne.
bluebart 21 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Nie wiem czy już było. Jak ustawić żeby broń nie zmieniała sama z auto na pojedynczy strzał Strasznie mnie to w*****a a nie mogę znaleźć gdzie to ustawić.
Marvf 67 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Samo z siebie ci się nie przełączy Zbinduj sobie na jakiś klawisz daleko od łapy, w sekcji mysz i klawiatura znajdziesz zmianę trybu ognia
bluebart 21 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) Mam ustawione na "O". I samo z siebie przełącza. Zazwyczaj pod koniec magazynka jak kilka naboi zostaje. Poszukam na necie może coś znajdę jak to ustawić. BTW Moja ulubiona broń zaraz obok M4A1 Edytowane 22 Października przez bluebart
dawidoxx 974 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października U mnie top 3 ulubionych wyglada tak:
bluebart 21 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października https://forums.ea.com/idea/battlefield-6-bug-reports-en/fire-rate-changing-randomly/12754843?after=MjUuOXwyLjF8aXwxMHwzOToxfGludCwxMjc1NTk1OSwxMjc4NzM5Nw Nie tyko ja mam z tym problem.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź