Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Pentium D ale co to zmienia czy pisałeś od piątku czy od środy popielcowej ?? mnie to grzeje i nie sprawdzam kto z jaką częstotliwością tu piszę. Napisałem Ci jedynie (w odniesieniu do podlinkowanego short'a) że włączony filtr SOVIS poprawia widoczność przeciwnika w ciemnych pomieszczeniach (gdzie z kolei inni narzekają że nic nie widać) i przy niskim oświetleniu, więc wyłączenie go dlatego że zyebany jest balans oświetlenia to nie jest naprawienie błędu. Jak nie jesteś w stanie tego ogarnąć no to trudno, musisz z tym żyć, EOT. 

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
38 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To tylko download, poprawki wejda wraz ze startem sezonu ;) 

Poprawki są już zaimplementowane zgodnie z ogłoszeniem:

Cytat

09:00 UTC: Update 1.1.1.0 goes live on all platforms. Players will be prompted to download and install the update, which includes all technical and gameplay changes.

Opublikowano (edytowane)

Matko Boska - włączyłem testowo detale overkill i nic nie zmienili - na moście Manhattańskim w malutkim trybie król wzgórza zżera około 13GB VRAM mimo, że mam 12GB na karcie. :E Nie wiem czego oni tam nasrali w tych overkill, że 12GB VRAM karta to za mało do śmiesznego na dzisiejsze czasy 1080p.

Edytowane przez caleb59
  • Haha 2
Opublikowano

Nie wiem jakie macie słuchawki, ja mam logitechy proX grałem z tym ich ustrojstwem na usb, nie było tragedii.

Ale podłączyłem je jako normalne słuchawki do płyty i załączyłem na razie triala DTS sound unbound, stwierdzam, że po trialu biere pełną wersję za 90 parę złociszy, bo jest ZNACZNIE LEPIEJ.

Więc polecam sprawdzić triala DTS

Opublikowano
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

Matko Boska - włączyłem testowo detale overkill i nic nie zmienili - na moście Manhattańskim w malutkim trybie król wzgórza zżera około 13GB VRAM mimo, że mam 12GB na karcie. :E Nie wiem czego oni tam nasrali w tych overkill, że 12GB VRAM karta to za mało do śmiesznego na dzisiejsze czasy 1080p.

Ale ze jak przeciez gra podobno nawet 8GB nie zjada :E

Czyli wycieki pamięci nie naprawione :hihot:

• Upvote 1