WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
ej, ale może byście ustalili między sobą raz i na stałe co?
Bo raz raz, raz siak. Dopiero co moderacja pisała, że ma w dupie i za pierdolety nie będzie nikomu walić kar, że jesteśmy dorośli więc będą kary tylko za pojechanie po bandzie.
A teraz znowu inaczej.
To już lepiej było wcześniej.
Poza tym jak zwykle
strona antytrolowa zgłasza - ŹLE! Wpada moderacja i opierdziela zgłaszających.
trole zgłaszają - moderacja wpada i znowu opierdziela ale tym razem wszystkich.
Ja to piszę jako niezaangażowany bo nikogo nie obraziłem, ale widziałem wyżej określenia, które nie są nawet obraźliwe: kacap.
Za nazywanie po imieniu, a nie wyzywanie (istotna różnica) osobą skarpetosceptyczną będzie kara czy nie? Gdzie jest linia? Bo moim zdaniem powinno być tak jak było. Za ostre i wulgarne wyzwiska - tak, ale za pierdoły lżejsze niż lecą w telewizji na żywo przy dyskusjach polityków - nie.
W każdym razie, bo zszedłem z tematu - ustalcie jedno i zostawcie, bo jak co 5 minut zmieniacie zasady.
Najlepsze, że pismaki myślą, że unijny Safe to z Niemiec, a jak wiadomo siedziba jest w Belgii, ani ekonomii ani geografii na niczym się nie znają. Tak jak Czarnek kasę wziął z Unii na panele ale sam nimi straszy, cwaniak jeden.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź