AmcieK 2 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 52 minuty temu, skypan napisał(a): W BFV ĘĄ wprowadziło taki mechanizm, że przegrywający szybciej przejmowali punkty. Mieli na to jakieś chore wytłumaczenie ale nie pamiętam jakie Później wycofali się z tego. Może w BF6 znowu coś kombinują. Podbijam Na eskalacji coś takiego istnieje jak drużyna ewidentnie przegrywa to potem strasznie długo nabija punkt dla wygrywającego zespołu . Kilka rund tak przewaliłem z pozycji wygranej bo jednak różnica nie była tak znacząca ale boost dla przegrywających jest znaczny ... Edytowane 6 Stycznia przez AmcieK
Funky Koval 207 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Rozwiązałem mój problem z reebotami. Bo mi tu "znawcy" pisali bla bla bla na to na pewno wina hardware. Nie, to nie była wina sprzętu. Winą była wisząca aktualizacja windowsa i funkcja fast start w zasilaniu. Po zainstalowaniu aktualizacji, wyłączeniu funkcji fast start i restarcie systemu wszystko śmiga. Edytowane 7 Stycznia przez Funky Koval 2
Pentium D 1 635 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Pierwsza gierka dzisiaj i 8/0/9, ale wpadłem na ostatnie 5 minut gry. Co to za żółtaczka?
Kadajo 8 550 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 17 minut temu, Pentium D napisał(a): Co to za żółtaczka? Target Practice 1
Phoenix. 5 675 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 18:23, skypan napisał(a): O ARC jaka to najlepsza gra ewer 1
Kadajo 8 550 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Oho, BF6 zdechł to trzeba było szybko zmienić gierkę i udawać eksperta 1
skypan 1 930 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W końcu weteran. On już w to kiedyś grał
sniper76 168 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Odnoszę wrażenie, że posypała się rejestracja trafień 1
skypan 1 930 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Nieźle. Więc może być jeszcze gorzej niż było 1
Psiak 89 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Ja obejrzałem, chociaż mniej więcej już wiem co jest 5 w tym arc raiders ^^ Podejrzewam, że cały największy hype był na początku tak jak w bf6.. Ciężko zacząć teraz w arca? 10 minut temu, skypan napisał(a): Nieźle. Więc może być jeszcze gorzej niż było Nie jest gorzej, jest masno, ogólnie jest takie wrażenie, że więcej pocisków trzeba wsadzić w gościa. Ja przynajmniej mam takie odczucie, wcześniej padałem w sekundę. Rejestracja trafień jest na pewno lepsza według mnie. Dźwięki przy trafieniach już nie są tak jak wcześniej, że nawet jak nie trafiałeś gościa to był dźwięk Edytowane 7 Stycznia przez Psiak
Funky Koval 207 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Co za pajac. Kolejny infuencer wszystko jest emejzing i best ever. Za lajki to by matke sprzedał. 0 wiarygodności.
Psiak 89 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Naprawili u Was ten błąd z freezami steam? Dzisiaj od ponad 3 tyg zrobiłem się online i ciągle ścinki na redsec... Zrobiłem się znów offline i działa płynnie, zero freezów O_O W grudniu mieli to naprawić przy tym patchu co wchodził z zimową mapką...
BEM.22 32 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Cały czas tyle płaczu że gra zła , mnei się gra bardzo przyjemnie , nawet bez drabiny przyznać się może wam poblokowali konta ?
skypan 1 930 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 90% graczy zablokowali konta. Dlatego nie grają w BF6 1 1
Funky Koval 207 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 13 minut temu, skypan napisał(a): 90% graczy zablokowali konta. Dlatego nie grają w BF6 Potwierdzam, byłem tą blokadą 1
Marvf 154 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jaką broń MAINujecie? Lista tych zdatnych do użytku jest spora ale najprzyjemniej mi się gra M417 A2 mimo że istnieją lepsze alternatywy, choćby NVO. Ale ten wygląd, obrażenia, przyjemny spread, czuć w niej moc Jedyna broń w której używam HOLO 1x, jakoś mi się to połączenie przyjęło od bety i strzela się bosko
Sheenek 345 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) U mnie kord w assault, mp5 w eng, 240 w supp najczesciej. Chociaz ostatnio w supp przewaza granie z drsiar. Czasem na ciasnych mapach lubię m4 carb Edytowane 9 Stycznia przez Sheenek 1
Sawyer1916 142 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Właśnie, co tam preferujecie obecnie dla poszczególnych klas? Sporo ostatnio testuję, z różnym skutkiem 😬
Funky Koval 207 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Sawyer1916 napisał(a): Właśnie, co tam preferujecie obecnie dla poszczególnych klas? Sporo ostatnio testuję, z różnym skutkiem 😬 Assault: tr-7 albo kord. Light barrel, standard suppressor, clasic vertical, fast mag 30, 1x kolimatordla obu Eng: scw-10 20 mag, mag catch, vert alloy, standard suppressor, light barrel, 1x kolimator Pw5a: 40 mag, long barrel, standrad supressor, 646h grip, 1,25 kolimator Supportem i spedalonym snajpem nie gram
sabaru128 207 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 7.01.2026 o 16:34, Pentium D napisał(a): Co to za żółtaczka? nie rozumiem takich skórek, łatwiej jest takiego trafić po za tym się wyróżnia i chętniej w takie piksele się celuje niż w inne.
skypan 1 930 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Przecież to właściwie nie ma znaczenia. Jak ubierzesz się w ciemniejsze kolory to masz podświetlanie ( jaśniejszy obrys wokół sylwetki) na przeciwniku.
SylwesterI. 1 005 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, Sawyer1916 napisał(a): Właśnie, co tam preferujecie obecnie dla poszczególnych klas? Sporo ostatnio testuję, z różnym skutkiem 😬 Na wszystkich klasach poza zwiadowcą, bo tym nie gram, kord (wbity 190 level) jako broń uniwersalna, strzela jak laser na daleki i średni dystans, w zwarciu też daje radę, a jak nie daje rady to wtedy M4A1, można walić z biodra, celownika w ogóle nie trzeba. Ale bronie to kwestia indywidualna, każdy dobiera sobie do stylu gry i wybiera to czym najlepiej mu się fraguje Edytowane 10 Stycznia przez SylwesterI.
zlotnik 72 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) drs iar top 1 Edytowane 10 Stycznia przez zlotnik 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź