VRman 3 323 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca @skypan Masz jakiś automat, który zaoszczędza czasu przy robieniu takich memów czy po prostu ręcznie wyedytowałeś?
Joloxx9 955 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) 10 godzin temu, skypan napisał(a): @Kadajo Po zagrywce ze strony EA a w sumie nowego właściciela to BF właśnie zdechł. A po ludzku szkoda mi tych ludzi co poszli na bruk. "Ładnie" ich potraktowali. Dobra tam za rok/poltora bedzie nowy BF i kolejny powrot do korzeni serii Edytowane 11 Marca przez Joloxx9
skypan 2 061 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca @VRman Narzędzie wycinanie w Windows a później Davinci Resolve Z tym Davinci trochę przerost formy nad treścią ale co tam. Lubię pobawić się tym programem. 1
Pawcio 121 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Wychodzi na to, że następnego battlefielda o ile powstanie nie warto kupować wcześniej niż pół roku po premierze, a na przeczekanie można pograć w coś innego, bo battelfield 6 to już martwa gra. Hmm może r6 siege? 🤔 Edytowane 11 Marca przez Pawcio
Funky Koval 231 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jakie 4 mapy chyba ktoś wypił za dużo copium
Pawcio 121 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Darmowy tydzień Gra martwa, to kombinują jak pozyskać nowych graczy Ciekawe, czy plotki są prawdziwe: za rok, może dwa mają wydać kolejnego battlefielda 7. Na 6 postawili już krzyżyk. Bo z informacji dostępnych w internecie można dowiedzieć się, że gra jest obecnie utrzymywana przy życiu przez małą grupę dewelpoerów. Większość została przeniesiona do innych projektów, tworzenia nowych gier. = brak większych zmian oraz poprawek błędów w bf6, które obecnie wegetuje.
AndrzejTrg 3 403 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Gra doskonała, więc po co nad nią jeszcze pracować
Pawcio 121 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Wyprzedaż -95% na steam, co tu się stanęło https://store.steampowered.com/franchise/Battlefield/ 1
Phoenix. 6 908 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Nic nowego, te ceny byly juz wielokrotnie takie niskie
Jinx 185 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 2 godziny temu, Pawcio napisał(a): Wyprzedaż -95% na steam, co tu się stanęło https://store.steampowered.com/franchise/Battlefield/ Jak multi w BF4? Gra ktos jeszcze?
Marvf 179 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca @Jinxnadal sobie spokojnie pograsz na niemieckich serwerach, sam mam zamiar wrócić Skillowo podejrzewam że poprzeczka jest nieco podniesiona bo zapełniają je głównie sami wyjadacze
Jinx 185 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca W BF4 nigdy nie grałem, ale moje doświadczenia w multi BF3 są właśnie takie jak piszesz. Generalnie bez sensownego teamu gra się w to bardzo ciężko.
VRman 3 323 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) Wrzucę tu bo poza testem wydajności w 8K itp. gość trochę też mówi o grze w porównaniu do BF6. w skrócie: ok 120fps w 8K na maks. Edytowane 14 Marca przez VRman
zozolek 402 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W dniu 13.03.2026 o 19:43, Pawcio napisał(a): Wyprzedaż -95% na steam, co tu się stanęło https://store.steampowered.com/franchise/Battlefield/ Jeszcze sie przeproszą z 2042 i bedzie zaraz wiecej onnline niż w 6 1
Funky Koval 231 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Może i zepsują ale za to można kastomizowac profil wyróżniając ukubione osiągnięcia 😁
Kadajo 9 788 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 50 minut temu, Phoenix. napisał(a): Dodali w koncu DLSS 4.5 Ale jak to wtedy działa ? K nadal jest przy jakości ?
Kabor 560 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 45 minut temu, sniper76 napisał(a): Ten DLSS 4.5 działa dla kart RTX 40XX ?? Działa.
Funky Koval 231 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 45 minut temu, sniper76 napisał(a): Ten DLSS 4.5 działa dla kart RTX 40XX ?? U mnie działa, mogę wybrać. Czy widzę różnicę? Nie widzę Gra się przyjemniej. Wreszcie progresja broni jest na znośnym poziomie. A, nowy scorpion (w kategorii pistoletów) strzela groszkie i ma 11 naboi. Jak założycie magazynek 20 żaden inmy dodatek nie wchodzi 26 lvl broni wbiłem w godzinkę
ShaDow_Pro 1 045 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Fajna ta mapka, DLSS 4.5 będę testował też.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź