Skocz do zawartości

BF6  

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Kabor napisał(a):

image.png.b80b31def1b247ed43670e08bb806182.png

No tak wiem gdzie to. Czyli przy dlss 4.5 w każdej grze max w lewo ten suwak ostrości?

Poza tym wlaśnie odpalili weekend x2 xp do harware

Edytowane przez Funky Koval
Opublikowano

Nie wiem jak u Was ale u mnie  4K Ultra   DLSS 4,5 na  performance  wygląda  prawie jak    DLSS 4.0 na Quality  , do tego  oferuje około  20fps więcej .

Nowa mapa w trybie  Przełamanie  jak na razie  fajnie się rozgrywa .

Opublikowano
W dniu 20.03.2026 o 20:24, Kadajo napisał(a):

4.5 dość agresywnie według niektórych źródeł wyostrza obraz (szczególnie preset M) wiec bardziej przy tej nowej.

Dlatego ja przy 4.5 ustawiam ostrość na 5 punktów 

Opublikowano
3 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Wszystko fajnie ale 4.5 bije przecież po wydajności.

Było w reklamach Nvidi że  DLSS 4.5   Performance jest porównywalne z   DLSS 4.0  Quality  , przestaw zgodnie z tym a  będzie ok

Opublikowano (edytowane)

Dobra wszystko wbite więc opiszę moje wrażenia z drugiej czesci sezonu 2:

- nowa mapa to typowy clusterfuck. Co kto lubi ale ja wole te wieksze. Contaminated jest super szkoda ze nie dali czegos podobnego. Gram głównie w conquest a conquest na nowej mapie ssie jak marianna schreiber ssie sami wiecie co

- nowy smg: wymiata. CZ-tka jak sie załozy wiekszy magazynek to jest meta. Inne smg wymiękaja. Oczywiscie to nowa broń wiec typowo dla bfa jest mocna, bedzie nerf w nastepnym paczu. Tu się należy ch*j na mordę Dice za chowanie tej broni za  paywallem. Żeby ją odblokować trzeba mieć kupione BF pro dla sezonu 2. Inaczej brakuje wyzwań i na odblokowanie giwery trzeba czekać tygodnie bo nowe wyzwania są co wtorek. Brzydka praktyka, nie po to daję 350 zł za grę żeby mi jeszcze takie cyrki odwalali. Rak współczesnego gamingu, żal wstyd i smutek.

-scorpion ssie kukele. Pistolet automatyczny spoko ale powiekszony mag to koniecznosc. A wtedy na nic innego nie starcza punktow broni. Gówno jednym słowem. Słabe to, 8 kul na zabicie. Dice dejcie auto mod do glocka na tym modelu obrażen a scorpiona zbuffujcie. Co się nigdy nie stanie tymbardziej jak się wypier****li dev team z roboty.

- kod sieciowy jest odrobinę lepszy. Hity lepiej wchodzą, ginę rzadziej za osłoną. No poprawili ale szczerze? Jest daleko od tego, żeby było dobrze. Ten element gry jest trwale skopany

- stabilność lepsza. Prawie nie doświadczam ctd czy resetów

-pyr pyr nowym helikoperkiem i motorkiem na plus

-nowe skiny na plus. Są w miarę militarne wyglądają ok, biegających teletubisiów nie ma. Ale oczywiście jest drogo jak ktoś chciałby kupić

-  tryb z noktowizorami może się podobać. Jest klimacik ale: w dupie mam tryby czasowe. Ponaprawiajcie bardziej podstawową grę! Dajcie bronie i mapy a nie czasowy tryb gry w ciemności. No i ma wadę: ciągłe zakładanie i zdejmowanie noktowizora męczy i wkurza

Jesteśmy pół roku po premierze. Sezon drugi miał miesięczny poślizg. I serio to jest to co dostajemy? Dice czy wyście się z ch*mi na rozumy pozamienialiście? Nie wiem jesteście mentalnie 10 lat za rynkiem obecnie gry usługi mają utrzymać uwagę gracza zawartością a wy co. Gdzie duże BFowe mapy, gdzie wiecej spluw? 

TL;DR za późno i za mało contentu. Jak na live service jest słabo. Pod tym względem Cod był jednak lepszy.

Zdjęcie Marysi dla atencji.

Screenshot_20260325_052428_Chrome.jpg

Edytowane przez Funky Koval
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Funky Koval napisał(a):

stabilność lepsza. Prawie nie doświadczam ctd czy resetów

Co prawda od grudnia BF-a nie tykam ale gdy grałem to nie przypominam sobie by choć jeden raz wywaliło gierkę. 

Edit.

To mi teraz wyskoczyło. To przynajmniej wygląda jak BF :)

Edytowane przez skypan
Opublikowano
W dniu 25.03.2026 o 09:46, skypan napisał(a):

Edit.

To mi teraz wyskoczyło. To przynajmniej wygląda jak BF :)

Wiesz co te wszystkie trailery tesery  mają  tyle wspólnego z  rzeczywistą   grą  co  ja z lotami w kosmos .

Dawno przestałem na te podpicowane zapowiedzi zwracać  uwagę to są filmiki dla naiwnych dzieciaków  które się podniecają kinowym picem .

Jak  pokażą  nagranie z 15 minutowej  realne rozgrywki to  będziemy  komentować 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Funky Koval

Dla CZ3A1 wbiłem 30 lvl (bez wykupowania PRO) ;) w preorderze wziąłem Phantom Edition  

Wykorzystałem kasę BF, ażeby odblokować 3 ostanie poziomy sezonu :woot:

Zaraz wskoczy szybki magazynek 30 pestek :E na razie daleko z szybkością i mobilnością do KV9 na którym wbiłem chyba 295 lvl :hihot:  przyjemnie się gra tym SMG 

Edytowane przez sniper76
Opublikowano
16 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

:hihot:

Brak słów...Jeżeli oni wolą tracić czas na takie bzdety jak na porządne mapy to BF jest już stracony. Do tego więcej AI i skórek bo o tym wszyscy marzymy. Mam nadzieję że nie wpadną na pomysł wyłączenia serwerów dla starych BF jak 3 i 4. 

Opublikowano
W dniu 25.03.2026 o 05:35, Funky Koval napisał(a):

Dobra wszystko wbite więc opiszę moje wrażenia z drugiej czesci sezonu 2:

- nowa mapa to typowy clusterfuck. Co kto lubi ale ja wole te wieksze. Contaminated jest super szkoda ze nie dali czegos podobnego. Gram głównie w conquest a conquest na nowej mapie ssie jak marianna schreiber ssie sami wiecie co

- nowy smg: wymiata. CZ-tka jak sie załozy wiekszy magazynek to jest meta. Inne smg wymiękaja. Oczywiscie to nowa broń wiec typowo dla bfa jest mocna, bedzie nerf w nastepnym paczu. Tu się należy ch*j na mordę Dice za chowanie tej broni za  paywallem. Żeby ją odblokować trzeba mieć kupione BF pro dla sezonu 2. Inaczej brakuje wyzwań i na odblokowanie giwery trzeba czekać tygodnie bo nowe wyzwania są co wtorek. Brzydka praktyka, nie po to daję 350 zł za grę żeby mi jeszcze takie cyrki odwalali. Rak współczesnego gamingu, żal wstyd i smutek.

-scorpion ssie kukele. Pistolet automatyczny spoko ale powiekszony mag to koniecznosc. A wtedy na nic innego nie starcza punktow broni. Gówno jednym słowem. Słabe to, 8 kul na zabicie. Dice dejcie auto mod do glocka na tym modelu obrażen a scorpiona zbuffujcie. Co się nigdy nie stanie tymbardziej jak się wypier****li dev team z roboty.

- kod sieciowy jest odrobinę lepszy. Hity lepiej wchodzą, ginę rzadziej za osłoną. No poprawili ale szczerze? Jest daleko od tego, żeby było dobrze. Ten element gry jest trwale skopany

- stabilność lepsza. Prawie nie doświadczam ctd czy resetów

-pyr pyr nowym helikoperkiem i motorkiem na plus

-nowe skiny na plus. Są w miarę militarne wyglądają ok, biegających teletubisiów nie ma. Ale oczywiście jest drogo jak ktoś chciałby kupić

-  tryb z noktowizorami może się podobać. Jest klimacik ale: w dupie mam tryby czasowe. Ponaprawiajcie bardziej podstawową grę! Dajcie bronie i mapy a nie czasowy tryb gry w ciemności. No i ma wadę: ciągłe zakładanie i zdejmowanie noktowizora męczy i wkurza

Jesteśmy pół roku po premierze. Sezon drugi miał miesięczny poślizg. I serio to jest to co dostajemy? Dice czy wyście się z ch*mi na rozumy pozamienialiście? Nie wiem jesteście mentalnie 10 lat za rynkiem obecnie gry usługi mają utrzymać uwagę gracza zawartością a wy co. Gdzie duże BFowe mapy, gdzie wiecej spluw? 

TL;DR za późno i za mało contentu. Jak na live service jest słabo. Pod tym względem Cod był jednak lepszy.

Zdjęcie Marysi dla atencji.

Screenshot_20260325_052428_Chrome.jpg

Ile zajelo wbicie calego karnetu sezonu 2? Wystarczy tygodniowe misje robic, czy trzeba lupac? Kupilem na poczatku karnet i zagralem 2 gry i ostatnio z 3h pogralem

Opublikowano
55 minut temu, Psiak napisał(a):

Ile zajelo wbicie calego karnetu sezonu 2? Wystarczy tygodniowe misje robic, czy trzeba lupac? Kupilem na poczatku karnet i zagralem 2 gry i ostatnio z 3h pogralem

No trochę zajęło. Niby zmniejszyli grind ale nadal wbicie całego karnetu zajmuje wiele godzin mimo robienia zadań tygodniowych i dziennych. To samo z bronią. Jest lepiej juz nie trzeba 1000 kili do wbicia mastera ale i tak wiekszosc giwer odblokowuje wszystkie dodatki na 40 lvl. I tam jest czesto jest jakis uchwyt czy tym ammo które w pełni odblokowuje potencjał spluwy. I to ssie bo dp 40 poziomu broni dobić dalej sporo czasu zajmuje 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.03.2026 o 17:08, Funky Koval napisał(a):

No trochę zajęło. Niby zmniejszyli grind ale nadal wbicie całego karnetu zajmuje wiele godzin mimo robienia zadań tygodniowych i dziennych. To samo z bronią. Jest lepiej juz nie trzeba 1000 kili do wbicia mastera ale i tak wiekszosc giwer odblokowuje wszystkie dodatki na 40 lvl. I tam jest czesto jest jakis uchwyt czy tym ammo które w pełni odblokowuje potencjał spluwy. I to ssie bo dp 40 poziomu broni dobić dalej sporo czasu zajmuje 

Ja wszystkie bronie na glitchu wbijałem, z 1-2h i wszystko odblokowane na 50lvl, czasami jak zamuliłem na afku to powbijało mi po 200+ lvl na broniach. Karnet wbiłbym ale nie chce mi się zbytnio grindować, może popatrzę jutro czy są jakieś jeszcze mapki do wbijania cap xp na dzień na afku

ps. dobra mi już wystarczy... zrobiło mi się tak po zabiciu chłopa z noża bo mnie z kryjówki chciał wypędzić %-)

xdd.png

Edytowane przez Psiak