luk21pl 51 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): Lol 🤣 to ty tam się weź za szukanie innej przyczyny a nie w grze Gra dobrze chodziła do uruchomienia jej po jakimś czasie?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Równie dobrze mógł jakiś update Windows cos namieszać. Przyczyn może być mnóstwo.
luk21pl 51 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) 7 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Równie dobrze mógł jakiś update Windows cos namieszać. Przyczyn może być mnóstwo. To występuje tylko tutaj Edytowane 26 Maja przez luk21pl 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 🔥 Battlefield 6 – Blastpoint już 9 czerwca! EA i DICE właśnie pokazali ogromny Community Update dla Season 3 i wygląda na to, że szykuje się naprawdę mocny update dla fanów Battlefielda 👀 Największą nowością będzie 🕌 Kairski Bazar — nowa wersja kultowego Wielkiego Bazaru z Battlefield 3. Mapa została przebudowana pod Battlefield 6 i zaoferuje: 💥 większą destrukcję otoczenia 🔀 nowe przejścia i flankowanie ⚔️ intensywną walkę piechoty w klimacie ulic Kairu Dodatkowo Blastpoint wprowadzi: 🎯 poprawioną widoczność przeciwników 🚁 zmiany w pojazdach powietrznych i naziemnych 🎨 Malowania 🪖 powrót Battle Royale Solos 🏆 dalsze poprawki Ranked BR 📦 High Value Zones z lepszym lootem 🛠️ nowe opcje dla twórców w Portal DICE zapowiada też kolejne zmiany w gunplayu, balansie broni i rozwój Battlefield Labs razem ze społecznością. 👉 Oficjalny wpis EA: 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Jak już się biorą za przywracanie map z trójki to ja poproszę Kanały Nouszahr i Metro Dwie najlepsze miejscówki.
Sawyer1916 172 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ja bym zagrał w Szczyt Demawendu, uwielbiałem tę mapkę.
raiders 165 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Co z tą grą jest nie tak trafiam helke 2 razy z rzędu z czołgu i jak bym kamieniem rzucił ... helka co najwyżej straciła na chwilę "równowagę " ale nie spadłą
Rusław 81 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja W dniu 30.05.2026 o 09:10, Radio Tirana napisał(a): Jak już się biorą za przywracanie map z trójki to ja poproszę Kanały Nouszahr i Metro Dwie najlepsze miejscówki. A ja bym ponaparzał w Grand Bazaar - w ogóle BF miało świetne mapki. Kupiłem niedawno BF6 i kurde żałuję, słabe te mapy, już bardziej mi siedziały te z BF2042.
skypan 2 070 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @Rusław Przecież bazar to kolejna zapowiedziana mapa, która wchodzi za tydzień 2
Rusław 81 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja A to nawet nie wiedziałem . Wspaniała wiadomość. 15 lat temu całe lato naparzałem w BF3, piękne czasy się przypomną
Psiak 96 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Czyli grajki którzy dostawali bana za cheatowanie, a mieli grę na steam, to nie dostawali VAC Ban na profilu?
skypan 2 070 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Postanowiłem powarzywić snajperem z uwagi na zaległości z 1 sezonu. No i wylosowało mi dream team 1
Funky Koval 233 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca W dniu 2.06.2026 o 17:36, skypan napisał(a): Postanowiłem powarzywić snajperem z uwagi na zaległości z 1 sezonu. No i wylosowało mi dream team
raiders 165 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 23 godziny temu, Strilok napisał(a): Co jak co ale w trailery to oni umią Szkoda ze tylko w trailery Ciekawe co ten apdejt zepsuje nowego
skypan 2 070 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Dodali mini grę. Traf w punkt odrodzenia Timeline 1.mp4 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Ta darmowka o 13:00 startuje ? Chętnie potraktuje sobie PC i nowe mapy.
skypan 2 070 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): Jeszcze nie odinstalowałeś? Podziwiam... Pa na to. Starają się jak mogą bym nie grał Jak nie snajperzy tak męczą mnie konsolowcy Edytowane 9 Czerwca przez skypan
luk21pl 51 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Kto ma podobny sprzęt co ja i powie o wydajności? Chodzi o spadki nagłe w trakcie rozgrywki. To jest jedyna gra która sprawia problemy
skypan 2 070 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Ten odświeżony bazar jest OK. Ładnie wygląda. Jednak patrząc na dorobek BF6 nic specjalnego. Kolejna mapa do napierdzielania a Kair przy tym to spacer. Dla graczy z przedwczesnym wytryskiem będzie git. Weszła poprawiona widoczność i oczywiście jak to u EA spartolili po całości. Teraz wszyscy święcą się jak psu jajca. Brawo. EA jak zwykle nie zawiodła. Na dodatek coraz więcej mamy fajnych efektów jebudu.mp4 Edytowane 9 Czerwca przez skypan
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź