Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też uważam ze ta gra jest ociężała w stosunku do poprzednich BF . Postacie dużo większe,wolny movement .Generalnie tempo rozgrywki jest wolne. Recoil strzelając z daleka też jest niezły :E. Z bliska nawet nie trzeba go kontrolowac,ale z daleka trafić to loteria

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Tzn ?? :D 

No dali dupy jeśli na LOW jest przewaga.

Już zauważyłem ze streamrzy niektórzy tak grają, bo od razu widać, że z grafiki zostaje pasztet, ale przeciwnika widać bardzo wyraźnie :D

Opublikowano (edytowane)

ale idac tym tokiem, lepsze sprzety powinny byc zablokowane albo lock fps na 30 bo ten co ma 5090 bedzie gral na 200 a ten na 5050 bedzie mial ledwo 60 i tamten z 200fps bedzie mial przewage. nawet jesli masz ten  sam zakres wizualny to fpsy beda wieksza przewaga.

takie cos jest na konsolach, na pc to jest norma od samego poczatku.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
1 minutę temu, Dominix napisał(a):

ale idac tym tokiem, lepsze sprzety powinny byc zablokowane albo lock fps na 30 bo ten co ma 5090 bedzie gral na 200 a ten na 5050 bedzie mial ledwo 60 i tamten z 200fps bedzie mial przewage. nawet jesli masz ten  sam zakres wizualny to fpsy beda wieksza przewaga.

To nie jest to samo co obniżenie grafiki do poziomu gdzie znacznie ułatwia dostrzeżenie przeciwnika.

Opublikowano (edytowane)

U mnie finalnie wyglada to tak:

Textury Wysokie 

Filtrowanie Ultra

Siatka Ultra 

Oostatnia na samym dole opcja "Obiektry wysokiej jakosci" na Ultra

Cala reszta na LOW.

I 250fps kula bez problemu :D

30 minut temu, Kadajo napisał(a):

No dali dupy jeśli na LOW jest przewaga.

Już zauważyłem ze streamrzy niektórzy tak grają, bo od razu widać, że z grafiki zostaje pasztet, ale przeciwnika widać bardzo wyraźnie :D

Ale szczerze to nie ustawiam tego żeby mieć przewagę, mi się po prostu taki obraz nie podoba. Przewaga to ost rzecz dla której to ustawiam. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

Ten Squad DM naprawde sie dobrze gra, pomijajac fakt ze ciagle ktos jest na plecach, ale nie czuc tego scisku.

A wracajac jeszcze do tego czy rzeczywiscie na low o wiele lepiej widac, nie widzialem gdzies zadnego porownania zeby powiedziec ze przegwaga znaczna jest.

Opublikowano (edytowane)

Na prawdę zastanawia mnie co siedziało w tych tępych łbach EA ustawiając takie obrażenia w strzelbach. Pytam się także tych zje@#$*&% genetycznych co brali udział w zamkniętych testach i nie zwrócili na to uwagi.

Edytowane przez skypan
Opublikowano
4 minuty temu, Dominix napisał(a):

A wracajac jeszcze do tego czy rzeczywiscie na low o wiele lepiej widac, nie widzialem gdzies zadnego porownania zeby powiedziec ze przegwaga znaczna jest.

Wczoraj sobie oglądałem stream Doc'a i u niego gra wygląda naprawdę dziwnie, chyba ze grzebał nie tylko w ustawieniach detali.

Opublikowano
11 minut temu, skypan napisał(a):

Na prawdę zastanawia mnie co siedziało w tych tępych łbach EA ustawiając takie obrażenia w strzelbach. Pytam się także tych zje@#$*&% genetycznych co brali udział w zamkniętych testach i nie zwrócili na to uwagi.

Jeśli to sług to ile powinno zabierać obrażeń po trafieniu w głowę? 5?

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Dominix napisał(a):

w fps-ach a tym bardziej na multi zawsze sie daje low=wiecej fps i czysciej na ekranie.

Tu na jakich grasz nastawach? 

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

@Phoenix.

f3f51935e3fb1f808c49b7cb296336ef.thumb.jpg.77f81b1217d38a0666c5ab214ff9ee3c.jpg

Możesz wybrać co chcesz grac i na jakiej mapie :)

Danke 🤣 Jeszcze nie grzebałem w menu poza grafiką ale dobrze wiedzieć. 

5 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ciekawy dobór cpu do testu ale taki przyziemny wybór :) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
4 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Tu na jakich grasz nastawach? 

Na tych z lewej, później sprawdzę te z prawej.

Teraz przy dlss na balance trzyma mi średnio te 140.

Wyszukiwarka jest słaba. Wczoraj dałem tylko dominację to po 2 rundach miałem KotH...

Screenshot_20250815-123404.png

• Like 1
Opublikowano

Wrócę z treningu to jeszcze obadam DLAA Transformer jak wygląda bo zapas fps mam :D I będziemy katowac dziś do wieczora.

7 minut temu, Dominix napisał(a):

Na tych z lewej,

Siatka na medium jest wystarczająca dla obiektów z oddali ? Ta ost opcje protestuje też na medium bo ona cpu mocno obciąża ponoć. 

Opublikowano
38 minut temu, Dominix napisał(a):

eśli to sług to ile powinno zabierać obrażeń po trafieniu w głowę? 5?

Zwróć uwagę na odległość. A moje pestki to co mu zrobiły ? Zresztą o czym tu pisać jak strzał w głowę zabiera ok 30 HP z karabinu szturmowego.

A tu na obrazku mega "skilowiec". Im bardziej popir....a nazwa gracza tym większy skil ;) Na prawdę nie widzę sensu tyk całych zabezpieczeń bo zawsze śmierdziele były, są i będą. Zawsze wracają niezależnie od zabezpieczonych jąder.

bf6event.exe Screenshot 2025.08.15 - 13.55.57.79.png

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj jeden raz, zagrałem jeden podbój i tyle. :E Chyba się nacieszyłem, dalej nie mam jakoś ochoty brać tego na premierę. Wrażenia lepsze niż w pierwszym tygodniu ale jest za dużo niewiadomych (rozwój gry, duże mapy) i cały czas za bardzo śmierdzi klonem CoD.