Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się ani razu ta gra jeszcze nie wywaliła wiec warto sprawdzić stabilność sprzętu jak ktoś ma problemy.
Gierka nieźle potrafi przycisnąć sprzęt szczególnie na maksymalnych detalach wiec kazde słabe ogniowo może nie wytrzymać.

• Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, Psiak napisał(a):
Spoiler

Jakoś tak dziwnie teraz mi się gra :heu: Pierwszy tydzień bety to wkręciłem się niemiłosiernie, nawet byłem przekonany, że kupię tą najdroższą wersję... Teraz pograłem te 31h na steamie i taka lekka nuda, wypalenie tym bieganiem. Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania. Mapy są jakieś takie bez polotu, ta pustynia ze snajperami jeszcze ujdzie. Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim. Ogólnie ciężko namierzyć czasami przeciwnika w tych teksturach, jedynie jak się podświetli to można na oślep strzelać. Czasami też mam sytuację, że wybiega przeciwnik i mam sekundowego laga mózgu, po prostu podobni są do naszych. 

Ps. możecie się pochwalić jak Wam poszło w pierwszym tygodniu zmagań, wystarczy swój nick wpisać :cool:

https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/player-stats

Cofnij sobie kilka stron wcześniej, już statystyki podawaliśmy.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Podstawa dla responsywnej szybkiej rozgrywki to bardzo dobre połączenie sieciowe ;) u mnie różnie z tym bywa... jak się sypie to aż widzę doczytywanie elementów w grze :/ czasem zaskoczy i jest naprawdę super :D

Na dzień dzisiejszy, który ISP będzie najlepszy pod gry on-line ?? obecnie mam Netię ale coś u mnie konkretnie w mieście jest skopane... jestem na starym łączu po dostawcy, którego wciągnęła Netia i tak zostało. Prawie dwa lata istnieje nowy punkt stykowy Netii pod który podłączają nowych klientów i teraz się zastanawiam, czy wypowiedzieć stare i wziąć nowe ?? a może w ogóle inny dostawca ?? Co o tym sądzicie ??

Edytowane przez sniper76
Opublikowano

Gram w WoW-a od premiery, z małymi przerwami. W Orange na światełku miałem 24-26ms pingu, od kilku dni potrafi być nawet 15ms co wcześniej nie miało miejsca. Także z czystym sumieniem polecam Orange również. Przez 3 lata nie miałem nawet przerwy w Internecie, chyba że była w nocy i nie zauważyłem. 

Opublikowano (edytowane)

Zapomniałem wspomnieć iż problem objawia się ciągłym "przyszarpywaniem" we wszystkich grach on-line :/

Z tyłu głowy mam właśnie Orange :) 

Szkoda zaśmiecać wątek, który dotyczy w ogóle innej bajki ;)

Dzięki panowie :thumbup:

Edytowane przez sniper76
Opublikowano
55 minut temu, sniper76 napisał(a):

Podstawa dla responsywnej szybkiej rozgrywki to bardzo dobre połączenie sieciowe ;) u mnie różnie z tym bywa... jak się sypie to aż widzę doczytywanie elementów w grze :/ czasem zaskoczy i jest naprawdę super :D

Na dzień dzisiejszy, który ISP będzie najlepszy pod gry on-line ?? obecnie mam Netię ale coś u mnie konkretnie w mieście jest skopane... jestem na starym łączu po dostawcy, którego wciągnęła Netia i tak zostało. Prawie dwa lata istnieje nowy punkt stykowy Netii pod który podłączają nowych klientów i teraz się zastanawiam, czy wypowiedzieć stare i wziąć nowe ?? a może w ogóle inny dostawca ?? Co o tym sądzicie ??

Jezeli masz 5g w telefonie i jestes w dobrym zasięgu to możesz spróbować hotspot'a kiedy grasz. Ja używam 5g domowego od dwóch lat,wczesniej LTE i mam to samo co rodzice na optyku

Opublikowano

Dożyliśmy dziwnych czasów.

Gry dostosowuje sie pod aimbotowego pada, wiec reszta graczy kpuje czity zeby dorownac tym z padami.

Koło się zamyka i potem mamy takie właśnie wysrywy jak BF6.

Jak to ma być kierunek rozwoju FPS MP to ja kończę bo dla mnie to nie jest żadne granie kompetytywne. To rywalizacja miedzy cziterami legalnymi i nielegalnymi...

Zobaczymy co BF Studios z tym zrobią bo jak gra będzie popularna... to będzie im zależało aby w nią grano tak czy inaczej.

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, skypan napisał(a):

Gdzie w tym guano zobaczyć swój lub graczy ping ?

Jak wciśniesz TAB. Dodatkowo w opcjach system -network masz do włączenia pasek który ci pokazuje Twój ping i inne rzeczy w tym packet loss. Dodatkowo można włączyć aby okazywał się wykres kiedy są jakieś problemy.

Wcześniej dawałem swój klip z twitcha i tam na górze to dobrze widać.

Opublikowano
16 minut temu, Kadajo napisał(a):

Dożyliśmy dziwnych czasów.

Gry dostosowuje sie pod aimbotowego pada, wiec reszta graczy kpuje czity zeby dorownac tym z padami.

Koło się zamyka i potem mamy takie właśnie wysrywy jak BF6.

Jak to ma być kierunek rozwoju FPS MP to ja kończę bo dla mnie to nie jest żadne granie kompetytywne. To rywalizacja miedzy cziterami legalnymi i nielegalnymi...

Zobaczymy co BF Studios z tym zrobią bo jak gra będzie popularna... to będzie im zależało aby w nią grano tak czy inaczej.

Już od dawna olałem multi. Fajnie to się grało po lanie w kawiarenkach z kumplami a nie teraz online.

Opublikowano
Godzinę temu, skypan napisał(a):

Gdzie w tym guano zobaczyć swój lub graczy ping ?

W opcjach jest możliwość włączenia pingu- nie pamiętam gdzie dokładnie ale przewijaj na sam dół dany dział, powinno być. Jak coś mogę wbić do gry i zrobić screena. 

Opublikowano
3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Mi się ani razu ta gra jeszcze nie wywaliła wiec warto sprawdzić stabilność sprzętu jak ktoś ma problemy.
Gierka nieźle potrafi przycisnąć sprzęt szczególnie na maksymalnych detalach wiec kazde słabe ogniowo może nie wytrzymać.

Gra stabilna jak skala i czesto zrzucam gre do paska i nic nie wywala :D 

• Upvote 1