WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Do powrotu do gierek z przed dekady czy dwu jak znalazł
sam takie rupiecie X99 oraz X299 na wypasie trzymam pod Far Cry,Crysis,Metro 2033 ... bo lubię
Zawiedziony nowymi grami dałem sobie siana z topieniem kasy w hardware new gen w cenie platyny i złota.
Chyba sie wgrało, juz sam nie wiem. Bo tyle samo GB na karcie zajmuje w zasadzie
A nie porobiłem screenow wczesniej ;/
@RaViVDzieki, na nexusie mialem konto, ale oni cos tam porobili, tak że nie chcialo mi sie w to bawic i usunalem
To nie muszą być pierwsze gry, ale jako pierwsze mogą odstawać graficznie. A raczej dostarczyć namiastkę next-gena, bo na nic więcej nie można liczyć w przypadki produkcji cross-generacyjnych. I w pełni logiczne jest, że tego wszyscy oczekują.
Co do 3D VR i całej reszty. Well, to jest tylko Twój problem. Większość graczy tego problemu nie ma, więc będą się w pełni cieszyć oprawą, a nie latać po krzakach i szukać słabszych tekstur. Dlatego tak często wspominam o tym, żebyś nie rozciągał swoich oczekiwań i wyobrażeń na inne osoby, zwłaszcza przeciętnego gracza/nabywcę. I dziwił się z jakiego powodu ten ostatni wymaga, aby kontynuacje świetnie wyglądających gier nadal tak wyglądały.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź