Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a):

Homebrew, albo kod uruchamiany z kontrolera np.

Na nowych konsolach można uruchamiać nieautoryzowane systemy i normalnie na nich grac w MP ? :E

Na kontrolerze ?

WTF...

No to chyba faktycznie jestem niezabdejtowany :E

1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

Dalej nie naprawili buga, gdzie w trakcie meczu podczas modyfikacji broni nie można dodawać niektórych dodatków.

https://forums.ea.com/category/battlefield-6-en/ideas/battlefield-6-bug-reports-en

Ja mam takiego buga ze jak mnie podniesie bot to nie mogę się obracać pod kątem większym jak 45 stopni przez jakiś czas ... Nie wiem, czy ten bug występuje w normalnym MP.

Coś mi się kojarzy ze to tez było w becie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

To ze ja na swojej 4070 Ti mogę grac w "4K" ze wszystkim na full plus DLSSQ+FG w FPS wahającym się miedzy 90-120. Uważam za cud :hihot:

No to w 4K czy nie w 4K? 

15 minut temu, Kadajo napisał(a):

Na nowych konsolach można uruchamiać nieautoryzowane systemy i normalnie na nich grac w MP ? :E

Na kontrolerze ?

WTF...

No to chyba faktycznie jestem niezabdejtowany :E

W nowych konsolach, ale na starszym sofcie owszem, w nowszych softach zawsze trzeba czekać. A kod z pada wstrzyknąć tez można, nie jestem aż tak w temacie wiec nie wiem co na dzień dzisiejszy robią ale odpowiedz brzmi, tak da się :)

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

No to w 4K czy nie w 4K? 

W nowych konsolach, ale na starszym sofcie owszem, w nowszych softach zawsze trzeba czekać. A kod z pada wstrzyknąć tez można, nie jestem aż tak w temacie wiec nie wiem co na dzień dzisiejszy robią ale odpowiedz brzmi, tak da się :)

Nie ma żadnych cheatów softowych na konsolach. Owszem - odpalisz sobie coś na starym sofcie jak jest haknięty, ale nie podepniesz się z taką konsolą do sieci. Kodu z kontrolera też nie wgrasz żadnego. Jedyne cheaty jakie są dostępne na konsoalch to sprzętowe, gdzie można podpiąć np. mysz i klawę, ale dalej mieć aima z pada.

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, MroczneWidmo napisał(a):

Nie ma żadnych cheatów softowych na konsolach. Owszem - odpalisz sobie coś na starym sofcie jak jest haknięty, ale nie podepniesz się z taką konsolą do sieci. Kodu z kontrolera też nie wgrasz żadnego. Jedyne cheaty jakie są dostępne na konsoalch to sprzętowe, gdzie można podpiąć np. mysz i klawę, ale dalej mieć aima z pada.

Ok skoro tak mówisz, tylko nie mów tym co tak robią :E

Opublikowano
1 minutę temu, Eltik napisał(a):

chodzi o to ze co chwile gine xd

Bo lecisz na pale :E

1 minutę temu, dawidoxx napisał(a):

Kto wymysla tak pojebane zadania jak to? czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny, która działa dosłownie kilka chwil - przecież to jest jakiś idiotyzm.. nie zlicza mi zabojstw gdzie 2 sekundy przed zabiciem robie zastrzyk.. 

Zadania są dla słabych umysłów które "muszą złapać je wszystkie" właśnie potem się męczą i narzekają zamiast dać sobie z tym gównem spokój i grac normalnie dla zabawy.

Opublikowano
2 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Kto wymysla tak pojebane zadania jak to? czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny, która działa dosłownie kilka chwil - przecież to jest jakiś idiotyzm.. nie zlicza mi zabojstw gdzie 2 sekundy przed zabiciem robie zastrzyk.. 

Nie jak zobaczysz, a raczej powinieneś użyć przed akcją :) 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie jak zobaczysz, a raczej powinieneś użyć przed akcją :) 

Myślisz że nie próbuje tak robić nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale nie zalicza mi tego

4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Bo lecisz na pale :E

Zadania są dla słabych umysłów które "muszą złapać je wszystkie" właśnie potem się męczą i narzekają zamiast dać sobie z tym gównem spokój i grac normalnie dla zabawy.

Ale ja próbuje odblokować podstawowe umiejętności przexiez nie robię jakiś platyn czy innych gówien :E

Lecę na pale? Robię zastrzyk, szukam gości zabijam i nie zalicza mi tego więcej o uj tu chodzi.. 

Edytowane przez dawidoxx