Kadajo 7 396 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): No sa jakie sa, sam grasz w BF6 wiec w takim samym stopniu jak ja i inni uzytkownicy forum je 'aprobujesz'. To ze na forum sobie pokrzyczymy ze bf jest taki czy owaki kompletnie nic nie zmienia, gre kupilismy i jestesmy cyferka dla DICE potwierdzajaca ze 'dzisiejsze standardy' dzialaja. No kurna, trudno się nie zgodzić. Pozostaje mi przyjemność yebania ich na Redit razem z tysiącami innych niezadowolonych
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada W *pach wam się poprzewracało Gra jest fajna, a idealnej gry się nie da zrobić. Po to jest tyle różnych gier żeby każdy był zadowolony.
oldfashioned 459 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Na szczescie zaraz bedzie COD, wiec wszyscy niezadowoleni beda mogli skorzystac z alternatywy 'konkurencji' Problem solved! 1
skypan 1 752 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Będąc niezadowolonym z BF-a bo śmierdzi COD-em nie wskoczę przecież do jeszcze większego szamba Edit. Taka drobiazg, którego pełno Edytowane 6 Listopada przez skypan 1
dawidoxx 974 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ja to wszystkim co tak narzekają polecam zrobić sobie małą przerwe.. mi po 5 dniach znow zachciało się grać
ODIN85 3 500 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ja sobie zrobiłem przerwę już na zawszę. Polecam
Kadajo 7 396 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 4 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Ja to wszystkim co tak narzekają polecam zrobić sobie małą przerwe.. mi po 5 dniach znow zachciało się grać Super gra jak po tygodniu ja odstawić trzeba 1
dawidoxx 974 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Ja sobie zrobiłem przerwę już na zawszę. Polecam Odchodzisz z forum to: Teraz, Kadajo napisał(a): Super gra jak po tygodniu ja odstawić trzeba po tyg to byłby to 17 pazdziernik o ile dobrze pamietam
skypan 1 752 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Zobaczcie jak profesjonaliści robią zadania 3
Reddzik 2 762 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada https://www.eurogamer.pl/gracz-battlefielda-6-zbanowany-za-instrukcje-wylaczenia-crossplayu-na-pc-uznano-ja-za-exploit
oldfashioned 459 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Steam banuje z dupy? Nie znalem Ja kiedys dostalem bana na community NBA 2K, bo napisalem ze poprzednia edycja byla lepsza. 1
skypan 1 752 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ban na forum za jedną linijkę. Cymbały.
brainq 47 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Taki mod powinien wylecieć odrazu od strzała.
skypan 1 752 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Społeczność fajnie zareagowała. Stworzyła więcej wątków na ten sam temat
galakty 3 303 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 3000 obrażeń z biodra z dowolnej broni nie obejmuje strzelb. Hatfu EA
Kadajo 7 396 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 1 godzinę temu, brainq napisał(a): Taki mod powinien wylecieć odrazu od strzała. Ale dlaczego, konsole maja możliwość wyłączenia "CrossPlay", czemu PC ma nie mieć ? Coraz bardziej BS i EA burza sukces jaki osiągnęli... wręcz epicko szybko.
oldfashioned 459 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Przeciez to ban na community steam, co ma do tego EA?
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 7 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Demonizujecie, gierka ma spokojnie potencjal byc bardzo grywalna pare lat. Wszyscy dobrze wiemy, ze gry w obecnych czasach potrzebuja pol roku - rok rozruchu, stety niestety. Zawsze dostajemy bete v2 - final v3. Tak, pod warunkiem, że zaczną wpadać jakieś naprawdę konkretne mapy, bo na tym w dużej mierze opiera się ten potencjał. Pierwsza dodatkowa mapa jest rozczarowująca, a premierowy zestaw na dobrą sprawę niewiele lepszy, jeśli już rozłożyć na czynniki pierwsze poszczególne mapy. Pozostaje też pytanie czy pola bitwy w "starym stylu" są w ogóle w planach. DICE dość otwarcie skłania się ku bardziej dynamicznej, skoncentrowanej rozgrywce (można powiedzieć chaotycznej), a nie wolniejszym, przemyślanym teamplay'u.
BEM.22 20 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Dziwnym zbiegiem okoliczności liczba banów koreluje ze wzrostem liczby niezadowolonych graczy , jeszcze tylko 10tys banów i nadejdzie normalność na polu bitwy . 1
oldfashioned 459 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Dla mnie Cairo (ktory juz jest troche okrzykniety jedna z topowych map pod small conquesta w calej serii) i wlasnie nowa mapka, to dwie najlepsze mapki pod przyjemne granie. Ogolnie widac nastawienie na liniowosc. Coraz glupsi gracze to conquest okazuje sie zbyt ciezki Mimo wszystko changelogi i to co oni wypluwaja, pokazuje ze SLUCHAJA community. Wolno, bo wolno ale adresuja: > bugi > przejaskrawione skorki (preorder, ta niebieska, ostatnio mocno zielona) > recoil / bloom > movement Jest nadzieja. Z mojej perspektywy widac progres od premiery do dzisiaj. Tylko wyzerowac konta by mogli tym co bugi abusowali
raiders 117 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Pany to jak to jest z wyłączaniem tego crossplay na PC ,są bany czy niema . Bo już kilka takich informacji się pojawiło ze gracze po zmianie wartości w pliku dostawali bana
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Progress w przypadku każdej kolejnej serii będzie zawsze, bo start jest raczej z niezbyt wysokiego pułapu. Przykładowo BF4 też "chwilę" potrzebował, żeby się rozkręcić. Tyle, że tam podstawowe mapy były IMO znacznie lepsze. Cairo jest w porządku, choć po becie już mi się mocno przejadła. Wyrzuciłem z rotacji na jakiś czas. Mam czasami góra 4 mapy w rotacji na dobrą sprawę. Wszystkie te zabawy z banowaniem ludzi to czysta patola. No, ale nie mój cyrk, nie moje małpy. Edytowane 6 Listopada przez Vulc 1
oldfashioned 459 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 4 minuty temu, raiders napisał(a): Pany to jak to jest z wyłączaniem tego crossplay na PC ,są bany czy niema . Bo już kilka takich informacji się pojawiło ze gracze po zmianie wartości w pliku dostawali bana To sa (bylo ich wiecej niz 1?) bany na community steama, nie w grze.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź