Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Wszyscy zaczynacie od 10? Wy pracy nie macie, czy co?

Ja mam połamaną kość udową po wypadku na motocyklu. Przeszedłem jakiś czas temu operację i siedzę na L4 w domu więc mam możliwość ogrywać zaległe tytuły :)

• Sad 3
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze trzeba mieć klucz/dostać dostęp żeby sobie dzisiaj zagrać :D W Pre-Alpha optymalizacyjnie było bardzo spoko, oczywiście wiadomo że była nie dorobiona ale jeżeli chodzi o optymalizacje nie było źle, więc można się spodziewać jak masz przyzwoitego kompa że pogracie normalnie.
Ja zaczynam wieczorem, o 10 będzie taka kolejka że powodzenia :hihot:

Edytowane przez Adam33k
Opublikowano

Wieczorem też:cool:

1 godzinę temu, Adam33k napisał(a):

Jeszcze trzeba mieć klucz/dostać dostęp żeby sobie dzisiaj zagrać :D W Pre-Alpha optymalizacyjnie było bardzo spoko, oczywiście wiadomo że była nie dorobiona ale jeżeli chodzi o optymalizacje nie było źle, więc można się spodziewać jak masz przyzwoitego kompa że pogracie normalnie.
Ja zaczynam wieczorem, o 10 będzie taka kolejka że powodzenia :hihot:

.

Opublikowano

#BF6 #MnK🖱️
Deweloper z Dice poinformował, że sens myszki 🖱️ w BF6 będzie identyczny jak w poprzednich odsłonach, bez żadnych kombinacji. 

♦️Będzie również opcja dopasowania odpowiedniego DPI w menu gry, która pozwoli ustawić czułość myszy tak, by obrót o 360° w grze wymagał zawsze przesunięcia myszy o tę samą odległość fizyczną.