Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam kartę graficzną ASROCK 7700XT CHALLENGER zakupioną w proline 2.09.2024, a więc jeszcze na gwarancji. Karta nie podkręcana, nie było z nią żadnych problemów, sprawowała się bardzo dobrze z monitorem 1080p. Ze względu na zmianę monitora kupiłem inną, a ta mam nadzieję posłuży jeszcze komuś innemu. 

Cena 1300zl z wysyłką inpostem / 1200zl przy odbiorze osobistym w Warszawie. 

20250821_160336.jpg

20250821_160356.jpg

20250821_160402.jpg

20250821_160523.jpg

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
  • tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czekałem na to i teraz na spokojnie będę mógł sobie ograć pełny prodókt i w niższej cenie 😁👍    
    • https://www.purepc.pl/nvidia-dostawy-pakiety-aib-pamiec-vram-kryzys-karty-graficzne "NVIDIA całkowicie wycofuje się z dostarczania kości GDDR7 w pakietach AIB, czyli zestawów chipów GPU i pamięci VRAM dla partnerów odpowiedzialnych za produkcję kart graficznych GeForce RTX 5000 z rodziny Blackwell. Powodem jest to, że producenci pamięci: Samsung, Micron i SK hynix, nie są w stanie zaspokoić popytu na układy konsumenckie. Rosnące zamówienia na pamięć operacyjną dla rynku sztucznej inteligencji zapewniają im wyższą marżę i stabilniejszy dochód, przez co priorytety produkcyjne zostały przesunięte. Według informatora "Golden Pig" NVIDIA nakazała swoim partnerom samodzielne pozyskiwanie kości GDDR7 potrzebnych do produkcji kart graficznych."
    • Napisalem u mnie jest 2-4% po przesunieciu POWER LIMITU. I tak też było.  Bo to wczesniej sprawdzalem. Natomiast napisalem CI jak krowa na rowie ze sa GPU ktore dobijaja do 1.1V albo nawet wyzej i one potrzebuje wiecej PL i to jest dosc czeste w konstrukcjach chlodzonych woda albo w drozszych kartach typu Astral      Dałem Ci przyklad ze 5070Ti najczesciej dostanie 1-2%, ALE jak masz 8% (chociaz powątpiewam że po samym przesunieciu PL masz az 8% ale niech Ci bedzie)to oczywiscie SUPER najwidoczniej masz rdzen 1.07 lub 1.08V czyli max jaki sie moze trafic.  Masz zestawienie 5080 FE 8250pkt vs 5070Ti asus prime 6800pkt po OC i przesunieciu PL z 20% robi sie 30%. Bo tak reaguja na to GPU z wyższym napieciem rdzenia.  Skończ wreszcie bo sam to zaczales. 
    • Wystarczy użyć np Revo unistaller i wywalić całkowicie edge z windy - problem z głowy     @j4z    
    • Szału nie ma także w r23, ale trzeba było się tego spodziewać - przy takim poborze i kiepskiej sztuce na -15 chłodzenie nie wyrabia. Napięcia też wysoko, a pobór to samo co w r24
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...