Niska prędkość dysku SSD na płycie X79 Gigabyte
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
Mama ma od 6-7 lat yarisa 1.3 2009 i w sumie nie byłoby powodu do sprzedaży ale wymyśliła że chce coś innego na urodziny i koniec Szukamy czegoś powiedzmy 2015+, najlepiej segment b/c/crossover. Małe miasto, max 50km dziennie więc raczej benzyna, cokolwiek powyżej 100koni da rade. Wymogi... możliwie proste i bezawaryjne, w yarisie przez te 7 lat wyglądało to tak że co roku jedzie przed przeglądem do znajomego mechanika, on mówi że wsio gra i zaprasza za rok wiadomo olej filtry świece klocki i tyle. Z wyposażenia totalna podstawa typu klima radio szyby w pradzie i.... skórzana tapicerka ("ma być i koniec") Budżet powiedzmy 40, max 50tys Myślałem o golfie 6 1.6 ale już troche stare, alfa mito 1.4t 140km (nie mam bladego pojecia o alfach). Najprościej byłoby wziąć nowszego yarisa ale nie ma skór w środku... -
Przez Send1N · Opublikowano
Samo "CL" nie zmienia kompletnie niczego, czy tam będzie cl30 czy 40 różnicy w wydajności nie będzie żadnej, o wiele więcej daje zacieśnianie całej reszty timingów w tym drugiego i trzeciego rzędu -
Przez Camis · Opublikowano
Ale i tak wątpię że wygra, Rubio własnie poleciał na Węgry. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Coś dziwne te wykresy u mnie. Zaczyna się dobrze a im dalej tym niżej. Nic nie throttluje. Taki urok wyzwań FSR J + FG FSR J FSR J -
Przez duniek · Opublikowano
szybka trasa busko-wawa-busko temperatury w okolicach -10*C 440km łącznie 110-120-130kmh na S7 tesla 3 LR RWD 2018 busko - wawa 100-21% ładowanie 24min 21-82% (67zł) (weszło 40kWh) 82-1% do domu z domu + rozgrzanie 67kWh - niestety za prąd płace w tym miesiącu wiec liczyc mozna 50-55zł 120-130zł taka impreza (27zł/100) - uuuuuuuuuuuuuuuuu było kupic LPG klima na 27*C
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi