Gears of War: Reloaded
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nie tylko w nowych bo da się też odpalić fsr4 na starszych gen (rdna2/rdna3) poprzez podmianę odpowiednich plików i wykorzystanie OptiScaler'a z tym że wydajność będzie znacznie gorsza niż na rdna4, przyrost wydajności w trybie quality jest wręcz mizerny względem natywnej rozdzielczości na starszych generacjach, niestety nie wiem czy da się odpalić to na rdna1 -
Przez wallec · Opublikowano
To się już sprawdza na stacji diagnostycznej za 150zl, ale pula aut jest odpowiednio zmniejszona. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Żartowałem, anulowali właściwie wszystkie produkcje, bo po prostu ostatnie hity przyniosły im tyle hajsu, że praktycznie nie muszą robić już gier i teraz mogą się zająć czymś co naprawdę kochają. Wąchaniem kwiatków, robieniem spotkań integracyjnych z "minutą krzyku" czy malowaniem tęczowych pasów dla pieszych. -
Przez Zas · Opublikowano
Mieszkanie, do tego male, na razie myślę o gotowym, więc już bez szans na zmiany w projekcie. Architekta nie planuję, w 90% wiem czego chcę, mam nadzieję, że elektryk ogarnie dodatkowy czy przeniesiony punt świetlny i ewentualne przyłącza dla pasków LED, i że nie musi tego projektować architekt (paski raczej w szafie lub na meblach, czyli że facto chodzi o kable do podpięcia zasilaczy) Smart wspomniałem Tylko dlatego, że niektórzy deweloperzy się chwalą, że niby jakieś jest, sam nie będę nic robił na 50 m2, i tak chodziłoby tylko o światło, to ogarnę jakby co przez WiFi... Dzięki za info, żeby pytać o metodę montażu okien.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi