dysk ssd Crucial MX200
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Bo to nie ma nic wspólnego z religią tylko z biologią. Ba. Dla mnie te wszystkie grupy LGTVHWDPWOŚP=+ u podstaw nie wiele różnią się od kultów religijnych. -
Przez Vexis · Opublikowano
Jest i Q2RTX: @tomn2o właśnie nie wiem czemu pokazuje ~1300 i 30%. Jak startuje to 30% jest przy 1200 RPM. W Quake pokazuje prawidłowo i jest to 36%. -
Przez creatinfreak · Opublikowano
@Mizuu mnie lepiej to wygląda. Chwilę się pobawiłem UV i w benchmarku cyberka z 600w zszedłem do 485w +5 fps. Steel nomad +600punktów. -
Przez skypan · Opublikowano
Na szczęście inni też otwierają oczy, że facet to facet a kobieta to kobieta. Choćby fikołki z olimpiadą we Francji. -
Przez Mizu · Opublikowano
Zmieniłem BIOS na Quiet, w Q2 RTX ustawienia default jedynie wyłączyłem vsync i wrzuciłem fullscreena żeby nie limitowało klatek, 15 minut postałem na 1 poziomie na dole w szybie gdzie jest woda: Cewki podobnie jak w moim 4090 FE tylko nieprzyjemna wyższa częstotliwość ale i tak cichsze od wentyli w obudowie + mam słuchawki więc mi to lotto. Przy moim ulubionym ustawieniu które zmniejsza/usuwa pomniejsze stuttery na pulpicie etc: 100W sama karta w idle Chyba raczej pozwrotówka. Pierwsze plomby były ponownie naklejane i to byle jak. Do tego ryska przy śrubce na backplate i powykrzywiane finy w radiatorze, ale te rzeczy akurat mogły wyjść z fabryki także tu nie jestem pewny. Album jak to wygląda: https://imgur.com/a/OpGVQP1 Wołam @creatinfreak, potwierdź mi prosze czy też masz tak te finy powyginane. Na renderach i stronach sklepów wszystko pięknie ładnie równo to wygląda, ale na reddicie znalazłem zdjęcie tej karty gdzie też są powyginane tylko troche inaczej Ten LED świecący w gały w tej pustej przestrzeni w środku karty to wisienka na torcie jak ona czuje się tanio wykonana i tak samo wygląda 10.5k a czuje jakbym trzymał zabawke w porównaniu do Foundersa 4090 Jeszcze będę testował i zastanawiał się czy ją sobie zostawiam. Będzie zależeć od stabilności i od tego czy te finy w radiatorze faktycznie tak mają być brzydko powyginane czy nie edit: screen zajmował połowe strony
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi