i5 14600k undervolting
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vaiet · Opublikowano
Nic z tego kompa nie będzie ruszane, bo to zestaw do pracy, który będzie stał w biurze następne X lat. Ja to tylko składam, więc jak działa, to niech działa, bo niestety czasu już na zmiany i wymiany nie mam, a nie będę dalej testował cierpliwości inwestora Zrobię jeszcze jakieś testy obciążeniowe, żeby mieć pewność, że wszystko śmiga, ale skoro po paru restartach, instalacji sterowników i postawieniu systemu wszystko działa bez zarzutu, to myślę, że będzie gitara. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Mam przykładowo test CPU w najcięższym dla tego CPU miejscu, do tego test GPU w najcięższym dla tego GPU miejscu i też jestem w stanie sensowne wnioski wyciągnąć...takie, że w najgorszym scenariuszu dla jednego i drugiego wiem czego się po sprzęcie spodziewać Tutaj też idąc Twoim powyższym tropem jest wróżenie z fusów, bo nie wiesz czy było testowane w miejscu procesorowym czy graficznym -
Przez @MUZ · Opublikowano
Residenty wychodzą dopracowane. Nie ma co się bać grania na premierę. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
To dogadaj się z kimś, może ktoś ma miejsce i nie używa? Te dwa miesiące, nawet za jakieś grosze. Albo postaw pod pobliską Biedronką -
Przez tomcug · Opublikowano
W teorii to prawda, w praktyce większość ma z tym problem i wciąż się pojawiają pytania "czy jak zmienię procesor X na Y, to zwiększy mi się FPS?"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi