Problem z udostępnieniem drukarki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
W jednym kompie mam challengera 7800xt i złego słowa o nim nie powiem -
Przez sovas · Opublikowano
Mały bonus na lekkim oc. Już chyba na dziś dość… bzyczy mi w uszach -
Przez JaCube · Opublikowano
Zwróciłem dziady i wróciłem poinformować (i pewnie dać kolejny powód do śmiechu), że udało mi się dokupić identyczne kości na OLX czyli Ballistix Sport LT i na ten moment mam ponownie 4x8GB, a po krótkiej zabawie siedzą na 3200MHz CL14. Na razie po krótkich testach w TM5 i OCCT stabilnie i bez błędów. Dzięki za link do nowego TM5, zapuszczę w takim razie na dłużej żeby być pewnym, że na tych ustawieniach będzie to siedzieć 100% pewnie. Jak kiedyś właduję 5600 to pewnie pójdą wyżej . Dzięki za wszystkie porady, jak są jakieś uwagi do obecnych ustawień to dajcie znać. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Gra na stemie: https://store.steampowered.com/app/1721060/Mandragora_Whispers_of_the_Witch_Tree Jest też demko na steamie, zagrałem, podoba mi się, ale cena 165zł jest dosyć wysoka jak na taką produkcję, twórcy twierdzą, że gra jest na 40godz+. -
Przez Dirian · Opublikowano
Tylko AIO nie jest idealnym wylotem, bo powietrze przechodzi przez grubą chłodnicę więc siłą rzeczy ten wyciąg jest słaby. Dodatkowo AIO chłodzące gorący CPU w tak małej budzie będzie zasysać wiecznie mocno podgrzane powietrze prze GPU którego nie ma jak rozprowadzić. Więc temperatury na AIO czy hałas wentylatorów też będą kiepskie. Piszę to z własnych doświadczeń bo kilka małych skrzynek złożyłem, plus z niedawnych doświadczeń gdy na innym forum ratowaliśmy zestaw z właśnie 7900X wrzuconym w małą budę z AIO Navis F360 na topie + RX 7900 XTX w środku. Nie pamiętam tylko jaka to buda była ale coś podobnego do tego Jonsbo. Wentyle w momencie gdy był obciążony jednocześnie procesor i GPU szumiały niemiłosiernie i nie dało się za bardzo nic z tym zrobić, nie pomógł ani undervolting, ani ręczne ustawianie wentyli, wymiana pasty, dosłownie nic. I tak było cieplo i głośno, bo AIO nie dostawało chłodnego powietrza tylko powietrze podgrzane przez GPU. Pomogła dopiero zmiana obudowy na większą (Shadow Base 800) Dlatego osobiście mocno przemyślalbym sens takiej wysoko-watowej konfiguracji w tak małej budzie. Fizykę niestety ciężko oszukać, no ale to twoja decyzja.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi