Kupno Windowsa 11 Pro
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pavlo950 · Opublikowano
A da się zrobić w kvmie bezproblemowe przekierowanie usb? I sieciówkę jako mostek do np aktywnego wifi? -
Przez Camis · Opublikowano
Od prawie 5 miesięcy siedzę tylko na CachyOS (Arch btw ), aktualizację robię raz dziennie i do tej pory nic mi się jeszcze nie wysypało. Do tego system plików mam BTRFS z bootloaderem Limine, wiec w razie jakiegoś (błędu czy skasowanym pliku) przy odpalaniu zaznaczam wcześniejszy snapshoot i po minucie jestem na przywróconym systemie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nikt nie zalozyl tematu to go zalozylem, nie dorabiaj sobie do tego tych bzdur, ktore wymyslasz i tyle, bo nie ma w tym zadnej filozofi. Nie zrobilbym tego ja to by zrobil kto inny, a ze widzialem szybko newsa w sieci to bylem pierwszy. Cala tajemnica i z mojej strony EOT -
Przez Jaycob · Opublikowano
Aktualizacja do Switcha 2. Ile bym dał za nową klasę albo jakiś akt, ale pewnie to nierealne. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Gra Cię jednak interesuje, bo jak to stwierdziłeś "a jak mi sie gra nie podoba to po prostu jej nie kupuje, olweam i nawet nie sledze newsow bo po co tracic czas na to." Ale temat musiałeś założyć... to jednak śledzisz newsy i się nią interesujesz w innym wypadku tematu by nie było człowieku. I wyrażanie opinii to nie jest plucie jadem, i tego też nie umiesz rozróżnić, i idąc Twoim tokiem myślenia 99% użytkowników w tym temacie pluje jadem. Nosz popatrzmy same węże w temacie Phoeniksssssss
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi