Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem, że nie będę się bawił w reklamacje, bo to pewnie potrwa. Po prostu zwrócę towar z opisem. Mimo, że sam dysk jest sprawny, nie mogę sobie pozwolić by firma traktowała mnie jak szmatę, tak dla zasady. Z moim pedantyzmem, otrzymanie takie przesyłki to sztorm w mózgu.

• Upvote 3
Opublikowano
W dniu 25.09.2025 o 10:33, blabla123 napisał(a):

Nawet w morele (ale tylko od nich) czy x-cum masz towar fest zapakowany jeśli chodzi o drobnicę.

x-cum mi przysłał dysk ssd z outletu w woreczku strunowym i w kopercie bąbelkowej. Cud, że to się po drodze nigdzie w pół nie złamało.

Opublikowano (edytowane)

Można powiedzieć pech jak cholera dostać uszkodzoną paczkę i jej zawartość. Też czasem zamawiam coś z Euro Agd i puki co zwartość paczki nie była jeszcze uszkodzona.

Zdjęcie autora które dodał mam wrażenie że ktoś położył na paczce coś naprawdę ciężkiego. Patrząc na w wygląd paczki być może coś w transporcie coś szorowało o paczkę. 

Avans być może zapakował paczkę dobrze tylko kurierzy  mają w zwyczaju rzucaniu paczkami a czy coś przygniata mniejsze paczki jakiś ciężki sprzęt maja to w dupie. Ważne żeby paczka była dostarczona.  

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano
58 minut temu, Czubatka Boża napisał(a):

Można powiedzieć pech jak cholera dostać uszkodzoną paczkę i jej zawartość. Też czasem zamawiam coś z Euro Agd i puki co zwartość paczki nie była jeszcze uszkodzona.

Zdjęcie autora które dodał mam wrażenie że ktoś położył na paczce coś naprawdę ciężkiego. Patrząc na w wygląd paczki być może coś w transporcie coś szorowało o paczkę. 

Avans być może zapakował paczkę dobrze tylko kurierzy  mają w zwyczaju rzucaniu paczkami a czy coś przygniata mniejsze paczki jakiś ciężki sprzęt maja to w dupie. Ważne żeby paczka była dostarczona.  

Chyba nie do końca prześledziła temat. Sprzęt jest sprawny. Opakowanie dysku nie jest spowodowane przygnieceniem tylko rozszarpaniem opakowania i jest ono poklejone taśmą. Brakuje oryginalnego zabezpieczenia w środku, na gorącą jakoś sklecone. Mam ten sam dysk i wiem jak wygląda opakowanie. Z szacunku do siebie i do swoich pieniędzy zrobiłem zwrot. Napisałem im,  że mogą mi zwrócić kasę lub wysłać nowy oryginalnie zapakowany. Tyle wymagam.

Opublikowano

Euro jeszcze nigdy nie zawiodło ale taki Media Expert to tylko i wyłącznie odbiór na sklepie po tym jak dostałem używanego smartwatcha. Pudełko na pozór igła, nie ruszone ale w środku zupełnie co innego, wypalcowany zegarek, kabel od ładowania niczym nie spięty, ogólnie wszystko wyglądało jakby ktoś nogą w tym pudełku upychał. 

Opublikowano
1 godzinę temu, error1983 napisał(a):

Z szacunku do siebie i do swoich pieniędzy zrobiłem zwrot.

I bardzo dobrze, jak by każdy tak robił to cwaniaki może by się nauczyli że oferujac towar nowy taki muszą wysłać.

Opublikowano (edytowane)

Ja se podzespoły tydzień temu we wtorek zamówiłem na oleole za 10200 zł i jedyne co dostałem w czwartek to obudowę i smsa za druga paczka może się opóźnić i do dziś nic nie mam. Wczoraj dzwoniłem i dowiedziałem się, że dwie rzeczy są uszkodzone i czy anulujemy czy wysyłają bez tych i korekta. Się zgodziłem i do teraz dalej nic...  Jak dziś nic nie wyjdzie to anuluję wszystko. 

Edytowane przez Crew 900
  • Sad 1
Opublikowano
4 godziny temu, lokiju napisał(a):

Jeszcze podrożeją przez opłatę reprograficzna.

By "artyści" mieli co włożyć do garnka w Egipcie.

4 godziny temu, lokiju napisał(a):

Jeszcze podrożeją przez opłatę reprograficzna.

By "artyści" mieli co włożyć do garnka w Egipcie.

image.png.ac7ab25c7ad657624a07a4225c4fb93a.png

image.png.d8a1f28f47a0c6082a844b31d618eb52.png

O kurde jeszcze lepiej:

image.thumb.png.58d2572f4c3abaf5c6be6d3b162cda53.png

Jak to pewna baba pisząca scenariusze do telenowel u Mazurka powiedziala, ze to producenci przejmą na siebie te opłaty...