Błąd 526
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
O dzięki. Czyli w sumie 17 tytułów, z czego 3 to podrasowane antyki (Quake 2 RTX, Half Life 2 RTX, Portal RTX). Odliczając tytuły, które mam i przeszedłem z PT oraz te, których bym na pewno nie ugryzł to na dzień dzisiejszy MOŻE bym się pochylił nad Alan Wake 2, chociaż najpierw przejdę jedynkę (oryginał albo remaster). Wiem, że jeszcze 007 First Light ma dostać ale to z jakimś opóźnieniem, bo obecna wersja nie ma PT. Trochę bieda tak szczerze. -
Przez sino · Opublikowano
Bzdury! Przykładów można podać sporo. Np:. -jadę rowerem a tam psychol 100 km/h przez próg zwalniający (progi są mega-skuteczne, ten nie bo połówkowy więc można jednym kołem z jednej drugim z drugiej, ale zapas bardzo mały po ok. 10 cm, lekka pomyłka i by mnie zabił lub skasował ogrodzenie i dom) -wertepy i ostry zakręt a tu szalone 30 km/h więc psychol wypadł na lewą stronę na mnie (pewnie nie wiesz, ale mamy ruch prawostronny), w innym miejscu jeszcze nic się nie stało bo na nikogo nie trafiłem, ale tam da się jechać 50 km/h -wąskie uliczki i typowe 100 km/h i mijanie rowerzystów na 20-30 cm -w pewnym mieście matki walczą o poszerzenie chodnika (typowe), bo kierowcy chcą im zabić dzieci w wózkach (częste 100 km/h i 10 cm od krawężnika / chodnika), tak tak nie tylko mnie nie lubią, nie lubią też malutkich dzieci. Tu na filmie wygląda na szaloną szybkość. Wystarczą narkotyki i uznanie, że zabawa w GTA na żywo jest fajna. Uszkodzona sygnalizacja oznacza, że trzeba drastycznie uważać! Nie żadna szczególna ostrożność (której 95% kierowców nie uznaje), ale dużo dużo dużo większa! Żadne takie olać to, mijamy pieszych z obu stron na środku ulicy. -
Przez sideband · Opublikowano
Daj spokój Typ ma ból 4-liter przerabiałem takich na labie od groma on tu przyszedł bełkotać, a nie pomagać. A "janek" to stary banicjanin za opowiadanie bzdur @userKAMIL Zrób co Ci mówiłem kompik na leżąco i jazda @wamak karta jak leci 100% to masz 3x100mm wentylatory kręcą się ponad 3k rpm to Ci zagłusza wszystko taką młockarnie masz nic innego się nie przebije stąd zapewne złudzenie. -
Przez janek25 · Opublikowano
Papier wszystko przyjmie. Bieda 14600k nie będzie żadne cudo a i alder gdzieś się może zaplątać 🤷😜 -
Przez wallec · Opublikowano
Jak dadzą i7 15700 65w o wydajności i7 14700 125w to będzie hit!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi