Czy te RAMy odpalą na ASUS B450I
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Asag · Opublikowano
Nie rozśmieszaj mnie. Ta Varashta jest tak przegięta że od 22 levelu czyli zrobienia ascendancy przez kampanie się po prostu przelatuje. Masz nawet na jewelersy wywalone bo Djiny ich nie potrzebują. Na endgame nie dość że meltuje wszystko to jeszcze z CI buildem nie do ubicia. W PoE 1 ludzie ubijają Uber bossów w 2-3 dni od startu ligi. Widziałeś co potrafi zrobić z bossem taki reap/exsan miner? Przecież one spływają niczym białe mobki i ratuje ich tylko redukcja obrażeń na początku i immunity phases. Wiem że D4 to całkiem inny typ rozgrywki ale weź przestań takie bajki opowiadać że aby zrobić mocny build w PoE to trzeba tysiące godzin grać. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Bo ja grałem przedpremierowo i 1 sezon i było trudniej to mam prawo narzekać, że coraz łatwiej chyba? Nie? Mi się sezon Hord(5 czy 6) podobał tam czułeś jakoś że coraz trudniej się robiło kolejne i fajnie się farmiło, chyba cały sezon grałem wieloma buildami. Potem to zmienili. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://www.pepper.pl/promocje/8-darmowe-awatary-na-ps5-ps4-ps3-ps-vita-za-darmo-ghost-of-yotei-1187815 -
Przez eNeSik · Opublikowano
A co do grania OP postaciami. Tak naprawde - kazda klasa ma OP build w stosunku do trudnosci gry. Flexowanie sie PITami nie ma sensu a do T4 wystarczy kazda postac z nawet z lazy buildami pod 1 shot. I same buildy zbijajace na strzal wszystko co jest w grze - nie jest czyms zlym bo w kazdej tego typu grze - dąży sie do tego Problemem jest czas i latwosc w jaki tworzy sie ten build
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi