Jaka myszka poratujcie.....
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Lepiej, ale nadal wolę gunplay z jedynki. Tutaj będzie nacisk głównie na melee, czyli bardziej w stylu DMC wygibasów. Jedynka miała też świetny background fabularny, masę fajnych materiałów video, nagrań, etc. Mam obawy, że zejść to może na drugi plan na rzecz rozwałki. -
Przez wallec · Opublikowano
Ale przyznaje, nawet ładnie to śmiga u @maxmaster027, ram 8000 robi robotę. Ma ktoś full aide i ryzenika, żeby wrzucić coś takiego nagrane snipping toolem? -
Przez VRman · Opublikowano
Ja mam od labowicza. Kupiłem ze 4 lata temu, użyłem prze 20 minut. Bidaje, ale mi coś nie daje. W sensie, że nawet 3200 CL12 nie poszły. Co do wyglądu to niezbyt cieszą oko bo leżą te 4 lata w szafie. Dałem ponad 4 stówy, także "come on!" z tymi cenami! "You can do it!" -
Przez sideband · Opublikowano
To nie ten CPU-Z co lata....... wstecz dlatego trochę muli niezależnie od platformy. -
Przez Reddzik · Opublikowano
POE2 płacisz za walutę w grze, którą możesz użyć do zakupienia zakładek w grze, to jest równo tyle ile by się zapłaciło w samej grze. W ten sposób płacimy za wsparcie, gra jest praktycznie za darmo, po premierze będzie za darmo ale jak będą chęci na zakup zakładek, to i tak trzeba weprzeć twórców kupując walutę. Warto poczekać na obniżki, za walutę kupimy więcej zakładek. Nie opłaca się kupować klucza poza steamem, bo niby taniej ale nie ma się waluty, więc płacimy bezsensu za cos co ma być "darmowe", a tu nie zostajemy z niczym Co do D4, cóż Paladyn 174zł
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi