Steam Controller umiera - jaki kontroler do PC polecacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bardak · Opublikowano
Chyba zostanę przy nowych. Tak spojrzałem na allgero to wpisaniu Swojego ramu pokazuje praktycznie same z dopiskiem uszkodzone a te, które niby dobre to już ceny 200+. -
Przez trepek · Opublikowano
Mi by wystarczył Hyundai Palisade w Polsce Albo Kia Carnival. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Ja bym brał te Alpha 2 Wireless. Ale nie wiem jak oni to zrobili że przy wadze 350g reklamują all-day comfort. Ja jakimś dziwnym trafem zawsze wybieram słuchawki ~280g bo powyżej 300 już kręcę nosem, ale wg opinii ludzi faktycznie da się nosić cały dzień te Cloudy więc zaryzykowałbym -
Przez miro · Opublikowano
szklana kula, dopóki nie sprawdzisz to się nie dowiesz... nie powinno, ale.. rozumiem że teraz masz 2 kości przykładowo po 8GB osadzone w bankach 2 i 4 chcesz kupić drugi komplet o tej samej częstotliwości i obsadzić 1 i 3 nawet 4 takie same kości mogą i często stwarzają problemy, nawet z XMP bo to dużo większe obciążenie dla kontrolera i wymaga ręcznej obróbki, dlatego zawsze lepszym rozwiązaniem jest 2x16 a sprzedaż tych 2x8.. ale obecna sytuacja jest jaka jest... gdybanie nic nie da, spróbuj, może pójdą od strzała, nie to zwrot, po to jest swoją drogą ddr4 w sklepach też podrożały, może warto jednak polować na uźywki w sensownej kasie, czasem się udaje coś od nieświadomych.. -
Przez Bardak · Opublikowano
Nie generalizujmy. W nocy oglądałem ramy na ME czy coś się kupi pod mojego rupiecia. O północy jakieś KINGSTON Fury Beast 421, teraz już 359. Nie uzyskałem odpowiedzi w innym temacie, jak wsadzę ramy o identycznych parametrach ale różnych producentów to będą ze sobą bez problemu współpracować??
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi