[700 zł] Dysk ssd m2 nvme 2TB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Sorry: co to za określenie: unobtanium ? -
Przez mamisynek · Opublikowano
czyli te zmiany w biosie zostawić ? -
Przez tytus77 · Opublikowano
Zgadzam się z tym w 100%, w vr mocno "siedzę" od 2016 i przerobiłem wiele gogli VR, nie czuję tego dużego persistence w oledach i nie przeszkadza mi to w simracingu (ścigam się tylko w VR). Nawet grając w GT7 na zwykłej ps5 obraz wg mnie jest do zaakceptowania i nie przeszkadza smużenie na które po chwili nie zwracam uwagi. Teraz głównymi gogalami właśnie przez oledy jest PSVR2 a nie Quest3 który leży i kurzy się w szafie. Czekam na frame, kupię ale raczej nie będę zadowolony z wyświetlacza LCD nawet jak ma idealny persistence Dla mnie w VR na pierwszym miejscu to czernie + kontrast i kolory, później rozdzielczość (już od 2k jest zadowalająca), FOV (da się szybko przyzwyczaić), reszta nie ma dla mnie praktycznie znaczenia. @VRman mam wrażenie że dla Ciebie liczy się tylko FOV który jest nie do przeskoczenia w goglach dla mainstreamu i persistence na który większość nie zwraca uwagi Cieszę z tego co jest, jeżdżę i gram dużo w VR, mam na koncie tysiące godzin i potrafię przymknąć oczy na niedoskonałości dzisiejszych gogli ale czerni nigdy nie wybaczę bo wtedy pryska cała imersja w VR! -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Widac roznice po właczeniu Ray reconstraction. Pomiedzy ultra a unobtanium tak jak wczesniej praktycznie 0 roznica a FPS na pół. Nie wiem, czy dodali jakies efekty, nic na to nie wskazuje. Ja chcialem zeby ktos sprawdzil kto ma 5090. Bo jezeli ja mam 18fps w 3440x1440 na max OC to na 5090 UV bedzie 24fps co jest niesmiesznym żartem, gra nawet path tracingu nie ma Na unobtanium wodospad wyglada lepiej, woda wyglada bardziej naturalnie -
Przez leven · Opublikowano
Te "wycięcie" nie jest malutkie, ale biedy tez nie warto uruchamiać. Jednak kątowa przejściówka na grzebiecie pozostawia możliwość uzupełnienie tego "ubytku", a zarazem nie musisz się martwić o to, czy za bardzo nie wygiąłeś przewodów z PWR12. w końcu obudowa się kończy w szerokości i długości. Wybieram kartę z gniazdem na grzbiecie karty + kątowa przejściówka dobrej firmy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi