Msi b650 Tomahawk Wifi nówka
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sidr · Opublikowano
Też czekam by ta gra stała się sensowna. Tak czytam komentarze, po każdej większej aktualizacji i ogarnia mnie zwątpienie. Swego czasu ograłem chyba wszystkie większe mody do Stalkera. Przynajmniej te przetłumaczone, bo Rosjanie robili rewelacyjne mody do tej gry i sporo było tylko w rosyjskiej wersji. Szanse na to, są jednak małe, bo gra jest na UE. Z tego co czytałem A-life ogranicza się tu do małego bąbla w którego centrum znajduje się nasza postać. I wszystkie wydarzenia są generowane wewnątrz niego. To nie jest ten świat ze starego Stalkera, czy Metro: Exodus, gdzie patrzyłeś na mapę lornetką wiele kilometrów do przodu i oglądałeś wydarzenia wygenerowane na całej mapie. Tak swoją drogą, to ktoś wie, czy to jest ograniczenie silnika gry, czy programistów? -
Przez sideband · Opublikowano
Upgrade silnika leci osobnym torem bez dokładnej daty realizacji także nie ma to nic do DLC, które pojawi się latem. -
Przez Tomik83 · Opublikowano
Ale ty jesteś naiwny że dałeś sobie wmówić że Iran był dla nas czy dla Europy ba nawet dla hamburgerów nie był zagrożeniem. Ta wojna jest na rękę tylko żymianom. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Najwidoczniej intel nie chce zarobic skoro wypuszcza taki maly wolumen i robi przestoje w sklepach Tutaj o dziwo nie wyszedl nawet tanszy model "KF". -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@LeBomB oczywiście, że ludzie będą tylko pokazywać jak to nie działa i jakie to jest wujowe. I faktycznie na wsiach może być problem, ale jak mówisz potrzeba czasu. Sam na początku byłem mega sceptycznie nastawiony, ale po tym jak to działa przynajmniej w moim Lidlu to jest zaskoczony. I też nie mam problemu. Jeszcze rozbrajają mnie osoby, piszące a gdzie mam te puste butelki trzymać itp itd... w miejscu w którym trzymasz pełne, i zamieniasz 1:1, miejsca zajmuje tyle samo no ale borok rozum w niektórych wypadkach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi