[KUPIĘ] Ryzen 7 7800x3d + 2x16GB DDR5 + ew. mobo b650 od MSI/x670(e)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie prawda. https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ROPA 8 marca 2022 roku cena ropy skoczyła do 129 dolarów. Już następnego dnia czyli 9 marca 2022 pojawiały się artykuły takie jak ten https://www.rmf.fm/magazyn/news,46783,paliwo-za-8-zl-stalo-sie-faktem-ceny-na-stacjach-09-03-2022-zdjecia-sluchaczy.html A przypominam, że to było przy obniżonej stawce VAT do 8%. Potem mimo spadku cen i obniżonego VATu do końca 2022 roku, wysokie ceny paliw na stacjach utrzymywały się. -
Przez some1 · Opublikowano
Jak bardzo około 60 było to około? Patrząc na pomiary fps z Twojego testu, to w CoD po włączeniu FG mocno jednak spada bazowy FPS. Masz 70 fps bez FG, 54 fps z włączonym FGx2 i tylko 44 fps z MFG x4. Nic dziwnego, że input lag leci mocno w górę. Z MFGx6 to chyba karta więcej czasu by w tym teście spędziła licząc fejkowe klatki, niż prawdziwe -
Przez TheMr. · Opublikowano
Czyli poziom benzyny nawet nie osiągną -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
ale zobacz jakich spazmów dostali bo się pomyliłem x DD aż mi się przypomniało jak na wolontariacie poduczałem dzieciaki z angielskiego i taki jeden opóźniony chłopak ryknął na całą salę jak się z czymś tam pomyliłem. Jednak praca z trudnymi dziećmi się na coś przydaje. no to jeszcze napisz po ile była baryłka -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Tusk srusk Kaczyński sraczyński tak naprawdę gówno mają do gadania w kwestii cen paliw. Za to my jak zaczynamy kupować na zapas to już jak najbardziej tak. Rynek reaguje. Trzeba było... nic nie robić i kupować paliwo jak do normalnie, tj wtedy kiedy jest potrzebne a nie na zapas do wszystkiego co się da. Byłaby pewna zwyżka w związku z wojną, ale nie to co jest teraz. W praktyce nam się te zapasy zaraz skończą, a ceny na stacjach już tak łatwo nie spadną. Ruchy w ta stronę są zawsze o wiele bardziej opieszałe. Oddany wszystko co zaoszczędziliśmy i to z nawiązką.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi