Skocz do zawartości

Sprzedam SONY PlayStation 5 Pro z napędem czarna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sprzedam konsolę SONY PlayStation 5 PRO z dodanym napędem i panelami w kolorze czarnym (białe oryginalne oczywiście dodaję). Pełny komplet w oryginalnym opakowaniu. Stan idealny. Gwarancja do listopada 2026r. 

Dodaję nową grę The Last of Us 2. Możliwa wysyłka paczkomatem lub kurierem albo odbiór osobisty w Warszawie. CENA : 2999PLN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Podajesz przykład skopanego sterownika lub niedomagania procesora, ponieważ tutaj rtx4080 jest lepszy od rtx5080...   Na dodatek jest model rtx5070ti o długość<267mm.
    • Ale co ma obrona PLOT i lotnictwo wspólnego z dronami które uszkadzają terminale naftowe w każdym arabskim państwie i okolicy? Jak zaatakują dystrybucje i destylację wody to jest GG dla państw w zatoce. Mogą nie mieć obrony, ale nadal mogą wysyłać balistyki i drony które koszt wojny podniosą do bardzo dużych wartości - i tutaj głównie dostają oklep sojusznicy USA którzy będą domagać się rekompensaty. Brak wypływów z ropy = brak finansowania AI w USA.    Operacja lądowa Kurdów będzie żmudna i powolna. Nie ma reakcji społeczeństwa jak w styczniu, opozycja schowana jest pod miotłą a mamy 4 dzień “wojny”.  Nie ma nikogo kto był chciał obalić reżim w Iranie oprócz Izraela i USA. USA nie jest przygotowane na wojny, jeśli porównujesz akcje w Wenezueli do wojny z Iranem to nie mamy chyba o czym rozmawiać.  “bez istotnego zaangażowania sojuszników” to rozumiem wszystkie kraje otaczające Iran?     No i tak, USA musi zakończyć operację w 60 czy 30 dni bo senat się dobierze Trumpowi do dupy, a politycznie wygląda to jak maskowanie sprawy Epsteina czyli nawet wewnętrznie nie ma poparcia.  USA bez osiągnięcia planu minimum nadszarpnie swój wizerunek, więc nie wyjdzie “bo tak mu się chce” - będzie to mniej więcej równe rosyjskiemu oddaniu Kijowa w odwrocie  
    • ale to nie ma zwiazku. piszemy o BEV ogolnie. na zmiany cen trzeba poczekac, bo mamy wyprzedaz rocznikowa, o czym SAMAR pisal. nie ma sie co doszukiwac "sensaccji" w rapoarcie z poczatku roku, bo one zawsze sa zanizane przez sprzedaz z konca roku poprzedniego. tak dziala rynek
    • Podepnę się do tematu, ponieważ jestem w podobnej sytuacji. Testowalem już 5070 Ti i 5080, ale coś mi się nie poszczęściło z jakością otrzymanych egzemplarzy i finalnie obie karty zwróciłem. Na ten moment monitoruje co dzieje się na rynku i  ciągle się zastanawiam czy nie olać Nvidii. Znalezienie sensownego modelu w dobrej cenie w przypadku zielony nie należy do łatwych zadań, a topowego RX 9070XT dostanę w zasadzie od ręki. Niestety do przejścia na czerwoną stronę mocy ograniczają mnie pewnie obaway:  1. Pobór mocy, komputer stoi na biuirku i po przygodzie z 3080ti nie chciałbym aby ponad 300W waliło mi po oczach . Pobór mocy samego GPU po UV w okolicach 250W byłby akcpetowalny. 2. Nvidia Brodcast, czy AMD ma jakaś sensowną alternatywę? Testowałem inne programy jak Vcam i nie znalazłem nic co działałoby chociąż w połowie tak dobrze. 3. otpiscaler i FSR na tyle co go testowałem na 3080 Ti to jednak powodował losowe glitche graficzne, czy rzeczywiście tak źle to wygląda? Posiadam monitor z rozdzielczością 5120x2160, więc jestem skazany na używanie technik skalowania, będę wdzięczny za odpowiedzi. Przyznam, że jestem już zdesperowany zwrotami poprzednich GPU i chciałbym szybko zamknąć temat i wrócić do grania .
    • Hyundai niedawno wprowadził (jeśli możemy takiego słowa użyć) Tucsona z dieslem 1.6l https://dmassets.hyundai.com/is/content/hyundaiautoever/Cennik-TUCSON-Diesel-PY2026-MY2026pdf
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...