Skocz do zawartości

Sprzedam SONY PlayStation 5 Pro z napędem czarna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sprzedam konsolę SONY PlayStation 5 PRO z dodanym napędem i panelami w kolorze czarnym (białe oryginalne oczywiście dodaję). Pełny komplet w oryginalnym opakowaniu. Stan idealny. Gwarancja do listopada 2026r. 

Dodaję nową grę The Last of Us 2. Możliwa wysyłka paczkomatem lub kurierem albo odbiór osobisty w Warszawie. CENA : 2999PLN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Życie. Kiedyś wszystko było lepsze - filmy, muzyka, gry, kobiety, ogólnie life był ciekawszy. Brakowało nam technologii i różnorakich ułatwień, ale dzięki temu byliśmy sobie bliżsi, bo trzeba było bardziej się starać i o wiele więcej się nachodzić.    Komedie były śmieszne, bo można było się ze wszystkiego śmiać - orientacji, wyglądu, religii i czego tylko chcesz; fabuły filmów były lepsze, bo reżyser/scenarzysta mógł się skupić na tym co ważne bez wrzucania jakichś ideologii czy wymaganych minimum z listy do odhaczenia; gry były fajniejsze, bo były robione przez pasjonatów zanim jeszcze trafili pod ramiona wielkich korpo.    Ja tam jestem dzieckiem lat 90-tych i uważam, że to były fajne czasy  
    • Ktoś ze znajomych/rodziny komendanta/burmistrza miał niesprzedawalnego grata, więc trafił do straży miejskiej
    • Ja tak sobie przeanalizowałem  ostatnie 10 gier  bilans 4-6W/L    wszystkie przegrane to w przeciwnej drużynie więcej konolowców niż w mojej . Wygrane to znowu  więcej  padów u mnie niż u przeciwnika .... przypadek ?.     Ja nie rozumiem czemu PC nie mają opcji CrossPlay OFF   powinna byc ta opcja w menu i każdy by z niej skorzystał 
    • Zdaję sobie doskonale sprawę, że w pewnym momencie te gry mogą mnie znudzić. Dzieje się tak zawsze, gdy kończy się content fabularny, a zaczynają pierdoły. SWTOR miał wspaniałe 8 linii fabularnych, ale jak je skończyłeś i trzeba było wejść w KOTET to już było takie dno i zapychacze, że dałem radę przejść to raz jedną postacią i wyssało to ze mnie chęci na dalsze granie; w ESO też skończyłem fabułę główną jedną frakcją i miałem dość kilka godzin później. Star Rail póki co nadal rozwija fabułę główną, więc jest nadzieja na jakąś dłuższą zabawę. 
    • Rotteny niestety wywalili w kosmos średnią ważoną ocen krytyków, a to mówiło znacznie znacznie więcej niż same "procenty". Ile to razy widziałem 85%, a średnia ocen to było raptem 7.1/10. No trudno, znak czasów, wszystko musi być proste, żeby przypadkiem zbytnio się nie zagłębiać.    A na Predatora jadę w przyszłym tygodniu do Helios Dream 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...