exen0s 0 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Cześć Panowie mam pytanko bo już moje monitory mają 5 lat czas je wymienić, ale nie ogarniam aż tak tematy jak spece z forum i potrzebuje pomocy by wymienić je na coś lepszego, na coś co znowu posłuży przez dłuższy czas. Głównie korzystam z nich 80% gry i 20% praca. Budżet myślałem coś do 2k za dwa monitory. Najlepiej 24.5 cali lub 27 cali większych nie umieszczę
matakujce 84 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Od siebie mogę polecić DELL Alienware AW2724DM 27' Dobry kontrast, nie ma ghostingu, 2k, 180hz, mój egzemplarz ma lekki bleeding Jeden z lepszych IPSów, które miałem, przez 2 lata przerobiłem 9 monitorów. 1
some1 536 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Jednego sobie zostaw, a drugi wymień na OLEDa. W okolicach 2000 PLN powinno dać się już coś ustrzelić na promocjach. 1
Pan Mateoo 447 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 2k za 2 monitory 25cali to moze 1 monitor o rozdz 3440 x 1440? format 21:9 - mozesz wtedy obczaić Dell Alienware AW3425DWM na matrycy va ale raczej w nim smuzenie nie powinni ci az tak przeszkadzać... chyba ze nie masz miejsca na tak szeroki monitor. na monitor o rozdzialce 2k 27cali masz taki sam budzet jak na 24cali czy wtedy wystarczy ci jeden? ogolnie chyba najsensowniej posluchac rady wyzej - jeden oled pierwsza klasa a boczny ten co masz 1
Rekomendowane odpowiedzi