Akuki 58 Opublikowano Wtorek o 16:31 Opublikowano Wtorek o 16:31 Diabeł mnie podkusił i zgodziłem się poratować kumpla i zreanimować jego laptopa: postawiłem W10 wrzuciłem wszystkie możliwe sterowniki sprawdziłem czy nie brakuje bibliotek (sfc /scannow) pobrałem Root Certificate Update,Microsoft Visual C++ Runtimes a nadal pojawiają się pionowe pasy. Co ciekawe w rozdzielczości ponad 1080p w filmach znikają Może społeczność tego szanownego FORUM ma pomysł jak temu zaradzić?
allas 4 Opublikowano Wtorek o 17:00 Opublikowano Wtorek o 17:00 Sprawdź na zewnętrznym ekranie czy jest to samo. 1
Send1N 3 943 Opublikowano Wtorek o 19:42 Opublikowano Wtorek o 19:42 Próbowałeś odinstalować całkowicie sterownik od integry intela tak aby została tylko "podstawowa karta graficzna" w menedżerze urządzeń na windowsowym sterowniku? jeżeli nie to sprawdź czy też będą te pasy bez sterów producenta.
allas 4 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Może problem z ramem. Ciekawe pewnie pamięć dla karty grafiki wbudowanej jest brana z wlutowanego ram na płycie.
Rekomendowane odpowiedzi