Keleris 554 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Maluszek jest już u mnie dodatkowo zamówiłem takie kable od Pana Chińczyka, muszę przyznać że góra i średnie ładnie grają ale basu to jest strasznie chudo, yamaha o wiele lepiej napędzała te kolumny, dam temu pograć ale wątpię żeby coś z tego było, tak więc z tego połączenia jestem raczej rozczarowany, pod jamaszką grało przyjemnie ale pod AIYIMA T9 PRO jest tak szczupło z basem i jeszcze jest jak to napiszę "pukający", a podbicie basu z pilota tylko pogarsza sytuacje. Musze sprawdzić inne źródło może tylko po usb z pc jest taka sytuacja. Ładnie to wygląda ale do użytku przy pc na ten moment zostaje przy słuchawkach. Edytowane 12 Stycznia przez Keleris 2
j4z 1 286 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Zupełnie inne granie. Dzieci, nie lekceważcie suki akustyki. VID_20260112_220154616.mp4 1
Kadajo 8 549 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ja już ponad 15 lat temu wygłuszyłem pomieszczenie, nienawidzę pogłosu
Keleris 554 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Szkoda że ta suka dużo wymaga, dywany, zasłony maty, pułapki, a potem białka będzie chciała przemeblowanie.
j4z 1 286 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Ja już ponad 15 lat temu wygłuszyłem pomieszczenie, nienawidzę pogłosu Pochwal się, jak to wygląda. Jak widzisz, ja właśnie zdejmowałem. Edytowane 12 Stycznia przez j4z
lukadd 3 426 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Szwagier ostatnio zajarzył, że streamują w serwisach muzę hi-res I zaczął się zastanawiać jak to by lepiej sobie posłuchać. Kupił jakiś przenośny wzmak do fona i do PC też można i podłączył do tego zamknięte noise canceling słuchawki Bose. Na wzmaku trochę ciekawiej to grało. Ale jak dałem mu posłuchać Anandy to od razu poczuł różnicę, pożyczyłem mu moje Fidelio X2HR, aby sobie zobaczył jak to gra wstępnie na otwartych słuchawach. Kilka dni potestował i zamówił Arya Organic Dzisiaj przyszły, ale jeszcze nie miałem okazji posłuchać, może na weekend. 1
Karister 200 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, lukadd napisał(a): Arya Organic Widzę, że Fang wciąż tnie ceny swoich produktów szybciej niż Gronkiewicz-Waltz zera w PLNach. IMO jedne z lepiej brzmiących słuchawek plus dobra wygoda. Przy obecnej cenie 3k aż żal nie brać. Na premierę było ponad dwa razy tyle, a nie minęły nawet trzy lata. Edytowane 14 Stycznia przez Karister
lukadd 3 426 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia @Karister No tną ceny mocno jestem mega ciekaw jak to będzie grało w porównaniu do moich starych Ananda. Teraz to już faktycznie te słuchawki walą w tekturowe pudełko i tylko jeden kabelek. No, ale cena 2x niższa. Ja jeszcze jak moje Ananda dostałem to i dwa kabelki i pudło konkret , ala skóra, obszywane w środku wyłożone ładnym materiałem, samo rozpakowywanie robiło wrażenie, teraz to taki lipton trochę
Karister 200 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Do rozpakowywania premium to masz Meze i Focala.
j4z 1 286 Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Pal licho pudełko. PS Dzisiaj trochę sobie folguje. Edytowane 14 Stycznia przez j4z
lukadd 3 426 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Dostałem dzisiaj z rana do posłuchania razem z hifimanowskim stojaczkiem Sobie posłuchałem na moim wzmaku i porównałem w tych samych warunkach z Anandą. Specem nie jestem i do tego dzisiaj przeziębiony więc tak średnio szło to słuchanie, jeszcze sobie je posłucham za jakiś czas na spokojnie. Ale tak w paru słowach to ogólnie taka po prostu lepsza bardziej do picowana dźwiękowo Ananda. Więcej detali, lepsza separacja instrumentów(w anandzie ciapkę bardziej się zlewa), basik troszku lepiej chodzi, ogólnie detale. Jak mi się podoba Ananda to te jeszcze bardziej mi się podobają w graniu, ale przepaści nie ma, Ananda nie pójdzie w kąt. 2
lukadd 3 426 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ta, to jest wypełnienie pudełka do transportu, zrobione w takiej formie, że można jak stojaczek postawić 2
Mar 12 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Posłuchał by, na razie sundara tylko i stary poczciwy sennheiser hd 555
lukadd 3 426 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Dzisiaj i też Sundary sobie zarzuciłem tak z ciekawości na chwilę do posłuchania i dalej nieźle grają. Ananda na amazonie teraz za 1k pln jeszcze jest. 1
j4z 1 286 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Aaaaudio pierdolec, audio pierdolec! Miałem kiedyś Aurora 700 i center. Odebrałem tę serię jako strasznie zmuloną, mało rozdzielczą, z pogrubioną średnicą. Zobaczymy, jak po latach odbiorę odświeżoną wersję Aurora 300. Może powiem, że jest to przyjemnie łagodne granie, z wypełnioną średnicą? 1
j4z 1 286 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Nowych do pożyczenia nie ma. Teraz chyba In Vita jest od nich w tej półce? A ogólnie to posłuchałbym. Pisałem we wcześniejszych postach, że takie Aleva u rodzinki spoko grały. Posłuchałbym też tych dużych Direkt. Bardzo podoba mi się ich wygląd. Starsza wersja miała szerokopasmowy. Edytowane 16 Stycznia przez j4z
j4z 1 286 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Też by sprawdził. W ogóle żadnych Pylon nie słuchałem.
Karister 200 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Ten stojaczek od HiFiMANa jest epicki. Nie wyobrażam sobie trzymać tego na biurku czy w jakimś innym reprezentatywnym miejscu. Z drugiej strony wielu producentów w ogóle nie daje niczego. IMO nadal najlepsze stojaki oferuje ROOMs. Ewentualnie ten od Meze, ale jest trzy razy droższy i z ubogim wyborem kolorystyki. Na koniec zostaje designersko wygięty kawałek blachy od Focala za półtora klocka. Audio.
j4z 1 286 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia A nic, szoruje kolumnami po podłodze.
Rekomendowane odpowiedzi