Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hard Reset · Opublikowano
A co jak używam Lasso ? Nie będzie się gryzło z tymi ustawieniami priorytetów gpu i wątków ? -
Przez hubio · Opublikowano
No ok. Ale przecież musi być jakaś różnica pomiędzy sytuacją jak zabezpieczeniem kredytu jest nieruchomość, a sytuacją kiedy to nie jest zabezpieczenie a jedynie majątek z którego ściąga komornik? Bank występuje do sądu o nadanie klauzuli wykonalności i kieruje sprawę do komornika, a ten ponieważ zabezpieczeniem pożyczki jest wpis w księdze wieczystej (hipoteka), może dokonać zajęcia i sprzedaży nieruchomości. W tej sytuacji sąd nie może odmówić zajęcia nieruchomości (pominąwszy błędy formalne) jak np. w przypadku dochodzenia przez wierzyciela wierzytelności z kredytu niezabezpieczonego hipoteką? O to mi chodziło jak pisałem wcześniej. Co do tego, że nie ma już od dekady bankowych tytułów egzekucyjnych nie wiedziałem. Dzięki za odp. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Ja tam miałem wymieniane elementy uszkodzone a nie klepane Zarówno w maździe z 2009 (ASO) jak i Kuga 2021 (niezależny) -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Jest i tak dużo lepiej, ale dalej słabo -
Przez Send1N · Opublikowano
Tak ale dopiero FSR4 wszystkie poprzednie wersje są nie warte włączania... z tym że nawet jeżeli uda ci się to zrobić używając optiscalera na rdna1 to wydajność będzie kiepska, tylko minimalnie lepsza niż w natywnej rozdzielczości, dobrą wydajność przy fsr4 osiągniesz dopiero na rdna4.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi