Crew 900 1 178 Opublikowano 9 Listopada 2025 Opublikowano 9 Listopada 2025 Gra z pogranicza strategii i narracyjnej przygodówki, w której wcielamy się w dyspozytora superbohaterów we współczesnym Los Angeles. W Dispatch nie tylko reagujemy na kryzysy, przydzielając do nich właściwych herosów, lecz również pielęgnujemy relacje z kolegami i koleżankami. Gra ktoś? Wygląda na fajną produkcję i zbiera bardzo pozytywne noty.
Zas 462 Opublikowano 9 Listopada 2025 Opublikowano 9 Listopada 2025 (edytowane) To już wyszło? O, faktycznie, i to nawet w październiku. Zapomniałem dodać do listy życzeń. Edytowane 9 Listopada 2025 przez Zas
Crew 900 1 178 Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Opublikowano 9 Listopada 2025 (edytowane) 12 listopada wychodzą ostatnie rozdziały. 117 zł według mnie fajna cena i o dziwo najtaniej jest na steam bo klucze droższe są No i te żeńskie postacie mmmmm Edytowane 9 Listopada 2025 przez Crew 900
Lypton 1 261 Opublikowano 9 Listopada 2025 Opublikowano 9 Listopada 2025 Mam na oko od letniego Steam Next Fest. Póki co mam w co grać, więc... Humble Choice w przyszłym roku? Ale pewniaczek do biblioteki, pewniaczek.
Crew 900 1 178 Opublikowano 11 Listopada 2025 Autor Opublikowano 11 Listopada 2025 Wczoraj kupiłem i 6 rozdziałów zaliczone
Lypton 1 261 Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 Prawie 125 tysięcy graczy w steamowym peaku i ponad 2 mln sprzedanych kopii na PC i PS5. Sukces gry "Dispatch". Kolejny milion sprzedanych egzemplarzy - Filmweb https://share.google/jIL76basYxRs33mwS A do tego 97% pozytywów przy 82k ocen. Jest hicior i jeden z faworytów przyszłorocznych nagród branżowych.
jankooo 395 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Jedna z najdziwniejszych produkcji jakie grałem. Myślałem, że to totalnie nie dla mnie, ale początkowy rozdział mi się spodobał. Czeka w kolejce i fajnie, że już nie potrzeba ściągać fanowskich spolszczeń bo twórcy się ogarnęli. Bariera językowa w tego typu produkcji to mur nie do przeskoczenia i zapewne pozytywnie to wpłynie na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi