RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
@Send1N montowałeś tego pure rock pro 3 na am5 np. na 7800x3d. Jestem ciekaw jak tam temperatury i kultura pracy. Testy testami a użytkowanie przez zwykłego śmiertelnika to inna sprawa
KFA2 już tak ma, więc przywykłem po części. To ostatnie co wrzuciłem to właśnie daily profil z niższym zegarem 2670MHz jakoś i 950mV. W 3D mark różnice spore między OC/UV, ale w grach już mniej. Bellwright to jedyna gra w mojej bibliotece, która grzeje kartę, ale nie tylko u mnie, więc tak widocznie już ma być. Jeśli zmienię to raczej na 4090 lub 5090, gdzie 4090 byłaby pod simracing już idealna. Tylko póki co ceny nadal wysokie dla mnie
To włącz z ciekawości trening i naciskaj skos to będzie pewnie tak jak we wszystkich padach czyli loteria, wyłączając DS.
Temu najlepszy od Sony bo dzielony jest i tam jak naciskasz dół i przód to masz skos a w innych niby naciśniesz skos a tu albo dół albo przód albo skos
Rekomendowane odpowiedzi